2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 15885 بازدید | 535 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم از اشنایی باهات خوشحال شدم🥰از همصحبتی هم لذت بردم🥰ببخشید دوست داشتم بیشتر تبادل اطلاعات میکردیم ولی متاسفانه باید برم جایی😉ایشالا بزودی بازم باهم گپ بزنیم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
گلم از اشنایی باهات خوشحال شدم🥰از همصحبتی هم لذت بردم🥰ببخشید دوست داشتم بیشتر تبادل اطلاعات میکردی ...

منم از اشنایی باشما خوشحال شدم ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشین

راحت باشین به کارتون برسین روز خوبی داشته باشین

منم حرز امام جوادبدستم هس استرسم شدید بود یجورس ک حالم بدبود همش گریه وتنفر شدید ازشوهرم ولی بعداون خیلی خوب شدم ازوقتی ب بازوم زدم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

منم حرز امام جوادبدستم هس استرسم شدید بود یجورس ک حالم بدبود همش گریه وتنفر شدید ازشوهرم ولی بعداون ...

خداروشکر

ان شاالله همیشه خوشبخت درکنارهم باشین

برا مهرو محبت بین زوجین سوره دخان هرشب بخونین

خداروشکران شاالله همیشه خوشبخت درکنارهم باشینبرا مهرو محبت بین زوجین سوره دخان هرشب بخونین

چشم حتمامرسی عزیزم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام عزیزمتو قزوین، جلوی اسم یه نفر ستاره دارهچرا؟

سلام همه شهرا جلو اسم بعضی درمانگرا ستاره داره علتشو دقیق نمیدونم اگه رفتین از خودشون بپرسین تو مجموعه هستن بهتر اطلاع دارن

من مشهدم عزیزم میشه بهم توضیح بدی من چیزی نفهمیدم

ناباروری من بی علته حتی چهار بار ای وی اف کردم نشده

احتمالش هست چله ای چیزی باشه

حرز امام جواد چطوره برای من

چند بار میخواستم برم دعا نویس اما سپردم به خدا

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من مشهدم عزیزم میشه بهم توضیح بدی من چیزی نفهمیدم ناباروری من بی علته حتی چهار بار ای وی اف کردم نشد ...

مشهد درمانگر زیاده هرجا دوس دارین میتونین برین ولی دوس داشتین

پیش اقای مشکوری برین ایشون نویسنده کتاب درمان ۵۰۰ بیماری در طب اسلامی هستن

درکنار مصرف دارو، بخور چشم زخم و حتما حتما بخورحضرت مریم دود کنین چون چندبار سابقه سقط دارین،

خواص بخور حضرت مریم بخونین

ولی شرایطی داره که بهتره رعایت کنین بخور حضرت مریم رو شخص بیمار نباید خودش رو ذغال بریزه باید کسی دیگه براش انجام بده

حرز امام جواد ع

حرز امام علی ع

حرز ابودجانه

حرز جامع همراه اینام خوبه همراتون باشه

صدقه هم سعی کنین روزانه بدین به نیت شفا و درمان بعد از اذان صبح و مغرب