2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 15884 بازدید | 535 پست
استاد علیزاده منظورتونه یا دکتر اراسته؟خواستین درخواست دوستی بدین لینک کانال بفرستم روزا و ساعتایی ک ...

من حضوری زیاد میرم اونجا🥰

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا میوم دارم؛ دکترها گفتن درمان نداره باید بیای جراحی درش بیاریم! اما اونجا گفتن با دارو رفع میشه! حالا باید یه وقت بذارم برم برای درمان این مساله ،ایشالا که خداهمه بیمارها رو شفا بده

استاد علیزاده دوسال پیش شهر ری میرفتن ولی بعد طب الرضا دیگه نمیدونم جای دیگم هستن یا نه

قبلا همیشه دارالشفا نرجس خاتون بودن ولی الان چندوقته نمیبینمشون، فکر کنم یا بعضی روزها میان یا کلا رفتن جای دیگه. یه آقای دیگه ای هم بودن به اسم ناصری، ایشونم خوب بود ولی رفت کرج

اتفاقا میوم دارم؛ دکترها گفتن درمان نداره باید بیای جراحی درش بیاریم! اما اونجا گفتن با دارو رفع میش ...

ان شاالله درمان میشین

دور از جون سرطانهای بدخیم درمان میشه به اذن خدا بیماریهای ساده که راحتر

گاهی درکنار دارو لازمه بخورچشم زخم و بخورحضرت مریم دود بشه حرز همراه یا حرز ابودجانه همراه شخص، صدقه به نیت شفا و درمان بعد از اذان صبح و مغرب

بخور و دعاها به تشخیص درمانگر هست ممکنه برا بعضیا لازم نباشه

ان شاالله درمان میشین دور از جون سرطانهای بدخیم درمان میشه به اذن خدا بیماریهای ساده که راحترگاهی در ...

اره همه رو انجام دادم

در خصوص حرز ابودجانه ،چجوری وصل ش کردین؟

قبلا همیشه دارالشفا نرجس خاتون بودن ولی الان چندوقته نمیبینمشون، فکر کنم یا بعضی روزها میان یا کلا ر ...

من اسم اون مجموعه رو یادم نیست نرجس خاتون یا جواد الائمه نمیدونم ولی منشی اقای نبوی بودن درسته؟

قابش به دیوار خونهپرینتش تو جادعایی به بازو

من اول یه برگه گرفتم و تا کردم گذاشتم تو لوستر ...بعدا یکی از خانمهایی که اونجا توضیح دارو میدن گفت اشتباهه باید برای تک تک اتاقها حتی حمام و دستشویی بگیری و باید از سقف آویزون باشه نه اینکه تا کنی!!! منم پشت پرده ها یا توی کابینتهای بالایی آویزون کردم

من اسم اون مجموعه رو یادم نیست نرجس خاتون یا جواد الائمه نمیدونم ولی منشی اقای نبوی بودن درسته؟

منشی که چندتا خانم هستن

راستش من فقط اقای علی زاده،ولی زاده و ترابی رو میشناسم بقیه رو با چهره میشناسم🤭