2777
2789
فردا جشن جاریمه برای بچش گرفته قهریم باهم ولی شوهرش زنگ زد صدا کرد تو ی ساختمونیم من نمیرم شوهرمم نم ...

بنظر من برو 

خودت می مونی هی حرص میخوری 

اونا شادن

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

من اینطور هستم هر ۸ ساعت کلداکس میخورم الان فقط یکم میسوزه گلوم و آبریزش بینی دارم

از همسرم گرفتم من🤦‍♀️🤦‍♀️

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم

تعمیرات خونمون داریم همسرم خونه مجردی برادرشه من دخترم خونه مادرم اتاق ابجیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مال من پیشم نشسته ولی محتواهای جالب نی نی سایتو براش میگم😂😂تلوزیون میبینه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

کلا ما ۱۲ماه سالو سر مسائل کوچیک قهریم خیلی از خود راضی و انگار از دماغ فیل افتاده

پس نرو 

با همسرت برو بیرون نمون تو ساختمون 

امان از این دوری 🚶🚶🚶🚶هعیییی

زیادم دور نیس  دوتا کوچس ولی اگ بود من سایت نبودم خودشم خواب نبود اخر هفته تا صب ب اشپزی فیلم اینا میگذرونیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌