2777
2789
عنوان

امشب خواهرم به شوهرم تیکه پروند

811 بازدید | 52 پست

با هم دیگه رفته بودیم بیرون برگشتنی قرار شد ما خواهرمو برسونیم حرف یکی از فامیلا شد که شوهره زنو تو دعوا هول داده، شکمش خورده به لبه کابینت بچش سقط شده ۱۶هفتگی

بعد شوهرم گف امروز فلانی رو دیدم سیاه پوشیده بود، خواهرمم گف لابد بچش مرده واسه همین

شوهرمم گف ای بیشرف، عجب آدمیه

خواهرمم بعضی هام یه مدل دیگه زندگی بچشونو به آتیش میکشن، حالا اون که بهتره سقط شد تموم شد

حالا قضیه اینه شوهر من اواخز بارداری بهم خیانت کرده و با یه زنی چت میکرده من ۲٠روز بعد زایمانم فهمیدم و کلی دعوا و دنگ وفنگ داشتیم بعدشم حالا نصف خونه رو زد به نامم برگشتم ولی چون خیلی داغون بودم قرص اعصاب میخورم، نمیتونم به بچم شیر بدم، تقریبا هنوزم خیلی دعوا داریم و آرامش نیس خونمون

حالا خواهرم اینو گفته از وقتی اومدیم خونه تو قیافست،، رفته نشسته رو مبل تکون نمیخوره، اعصابمو خورد کرده، عوض اینکه من برم قیافه این رفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن. حرف حقو شنیده. میخواست نکنه😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏