بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تخقیق نکردم بعدا فهمیدم چقد نارضایتی داره چقد به ترمیم کشیده شدن کاش تحقیق میکردم همیشه عجولم وچوبشو ...
من دلم میخاد مثل این استخونیا خوب شه ولی خب نمیشه دیگه کاش بینیم به مامانم میرفت حداقل استخونی بود🥲
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
وا چه ربطی داره صورتت ناقرینه س البته اینو نگه چی بگه منم فرمی ک میخواستم نشد یه بینی کوتاه یعنی خیل ...
عکس میذاری؟
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...