2777
2789
عنوان

اگه بچه بي ادب داريد تا تربيت يادش ندادين بشينين خونه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 63 پست

در کل یمشت از خانوما نظرشون اینه بچه ها بزنه همه رو ، خونه مردم و مهمونی رو داغون کنه 😐شما چیزی بهش نگید 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

دقیقا مثل پسر بچه های فامیل ها ..تف میکنن فحش ناموسی میدن به بزرگ و کوچیک، توی مهمونی به منو خواهرم فحش بد داد مامانه هیچی نگفت، روسریم رو گرفت کشید جلو اون همه غریبه، به مامانبزرگش و مامانه گفتم یه معذرت خواهی نکردن،تازه چپ چپ نگام میکردن .همش هم میگن ماشالله پسر بچه است شیطونه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شرایطش رو نداشته بچه شما ، بچه من که یهو خود به بخود عوض شد و الان همسن بچه شماست دقیقا از همه ...

والدين بايد كنترل كنن 

بچه منو تنها نميزد كه 

بچه خواهرشوهرم رو چنان هل ميده اين بچه غش ميره از گريه 

بچه دختر دايي همسرمو سيلي زد تو صورتش طفلك دوساعت اشك ميريخت

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
دقیقا مثل پسر بچه های فامیل ها ..تف میکنن فحش ناموسی میدن به بزرگ و کوچیک، توی مهمونی به منو خواهرم ...

اینجور چیزا ماشالا نداره ،شق القمر نکرده که 😐

در کل یمشت از خانوما نظرشون اینه بچه ها بزنه همه رو ، خونه مردم و مهمونی رو داغون کنه 😐شما چیزی بهش ...

زندگي برا ميزبان نزاشت 

رفته بود تو اتاق خواب رو تخت طرف ترامپولي بازي ميكرد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

حرف شمام درست نبوده نسبت به بچه

انداختیش توی بازی لج بازی

اونجا بچه وقتی چیزی میگه

رو کنید به پدر مادرش

بگید اینارو از کجا یاد گرفته؟؟؟

همسرتون چرا چیزی نمیگه به داداشش؟؟؟

بگه این چع وضع تربیت کردن بچته

میبینید بچشون اینطوریه

رفت و امد نکن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

والدين بايد كنترل كنن بچه منو تنها نميزد كه بچه خواهرشوهرم رو چنان هل ميده اين بچه غش ميره از گريه ب ...

توی سن بدی هست ، ولی اینحور نمیمونه، مادرش هم باید بیشتر حوصله بزاره، سزگرمش کنه تا این دوران بگذره 

حرف شمام درست نبوده نسبت به بچهانداختیش توی بازی لج بازیاونجا بچه وقتی چیزی میگهرو کنید به پدر مادرش ...

من خونه اونا نرفتم كه 

باورت نميشه چقد موهاي بچه منو ميكنه لگد ميزنه سيلي ميزنه 

تازه امشب فقط بچه من نبود 

بزرگو كوچيكو ميزنه 

دوبار فقط زد تو صورت شوهر خواهرشوهرم 

چون بچه پسره حسابش فرق داره براشون🤣چند بار دیگه هم بچش فحش بد داد، مادره گفت اشتباه شنیدی😑

پسرباشه 😐 آدم بچه نداشته باشه بهتر از یه موجود پررو و مردم آزاره که کسی هم چشمش رو نداره

وای حالا این بچه هست میتونی یه جوری قانع کنی خودتی هرچند بازم درست نیست 

پسر خواهر شوهر من کلاس پنجمه و فحش انگشتی به من داد.به حدی ناراحت شدم که به همسرم گفتم دلم نمیخاد ببینمش .سر یه بازی این رفتارو کرد.

بنظرم پدر و مادر مهمن ؛خواهرشوهرم سه تا پسر داره و هر سه بی ادب مثل پدرشون 

من خونه اونا نرفتم كه باورت نميشه چقد موهاي بچه منو ميكنه لگد ميزنه سيلي ميزنه تازه امشب فقط بچه من ...

کلا هرجا اون هست نرو و رک چندبار جلو جمع بگو آره چون بچه فلانی بی ادبه و میزنه نمیام و بچم روش اثر می‌زاره عین این پرخاشگر میشه ، قشنگ بزن توی پر و بال ننش که بچشو جمع کنه و خونت نیاد 

توی سن بدی هست ، ولی اینحور نمیمونه، مادرش هم باید بیشتر حوصله بزاره، سزگرمش کنه تا این دوران بگذره

بابا بچش اتاق خواب ميزبانو بهم ريخته 

يه ريز فحش ميده 

تخمه ميريزه شيرني رو فرش كرم طرف له ميكنه 

با ليوان و پيش دستي فره فره بازي ميكنه 

يه بار بچه من يه بار بچه خواهرشوهر و يه بار بچه دختر دايي همسرمو زد 

دوبار سيلي زد تو صورت شوهرخواهرشوهرم 

تف كرد تو صورت مادرشوهرم 

همه زنگي طرفو تفي كرد 

مامانش تكون نخورد قاه قاه ميخنده

وای حالا این بچه هست میتونی یه جوری قانع کنی خودتی هرچند بازم درست نیست پسر خواهر شوهر من کلاس پنجمه ...

ميدوني اين بچگي اون بچس همش داره ميگه ك س كش 

دي وث 

ج ند ع 

اينا حرفه واقعا