2777
2789
نظر من اینه یا بدون بچهیا چندتا بچهخودم یه دونه بچه دارمودیگه هم باردار نمیشمواینکه هر۳مون داریم عذا ...

چرا باردار نمیشی مگه چند سالته؟

خب تک فرزندی کجاش بده میتونی کل وقتتو برا اون یکی بچت بزاری کلاس بفرستیش خودتم برو دنبال اهداف ارزوهات 

چرا بهش فکر میکنی؟خودت دوس داری بچه دوم بیاری یا همسرت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم، این بستگی به اولویت‌ها و شرایط هر فرد داره. بعضی‌ها زندگی با بچه رو پر از شادی و هدف می‌بینن، ولی بعضی‌ها هم ممکنه ترجیح بدن زندگی بدون بچه رو داشته باشن تا بیشتر به خودشون و آزادی‌شون توجه کنن. هر انتخابی که کنی، مهم اینه که از اون راضی باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چرا باردار نمیشی مگه چند سالته؟خب تک فرزندی کجاش بده میتونی کل وقتتو برا اون یکی بچت بزاری کلاس بفرس ...

۳۴ سالمه 

به تازگی سرطان رو پشت سر گذروندم

۶سال هم نازایی داشتم که ای یو ای و ای وی اف و اینا کردم و نشده

۳تامون به شددددددت عاشق بچه ایم

میمیریم برا بچه

مخصوصا دخترم که کار هرروزش گریه است

چی بگم نسخه برا همه نمیپیچم

میگم برای ما خیلی داره سخت میگذره

ان شاالله برای شما هرچی  خیره پیش بیاد

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بدون بچه آزادی بیشتری داری و تفریحاتت بیشتره.خیلی راحت تر برای ساعات روزت برنامه ریزی میکنی.دغدغه کمتری داری...

یا بچه محدودتری،باید سنجیده تر عمل کنی.گاهی به خاطر هوای سرد،هوای خیلی گرم،باران باید از یه تفریح ساده بگذری چون سلامتی دلبندت مهمتره :) .زندگی با بچه یه از خود گذشتگی خاصی میطلبه چون تو مسئولی از فرزندت مراقبت کنی.اگر با علاقه پدر یا مادر شده باشی قطعا فرزندت جز عشق و هدیه ای بی نظیر چیز دیگه ای نمیبینی

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...