2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچم ولی مامانم با اینکه خیلی اذیتش میکنیم همش ب بقیه میگ زندگی با بچه چون بهت دلیل میده که تلاش کنی و بعد ک خوب تربیتش کنی از دیدنش لذت میبری و همینطور معتقده عاقبت بخیر یعنی اینکه بچه هات درست و مفید بزرگ شده باشن

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

خدا هیچ خانواده ای رو منتطر بچه نذاره که سخته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

با بچه ولی تعدادش کم‌ باشه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

بیشتر ببینید

عزیزم شک نکن با بچه 

به جواب عزیزان دهه هشتاد و نود سایت کارت نباشه 

هر کی با هر سطح سواد و شان اجتماعی دیدم در دهه پنج یا چهار زندگیشون از اینکه تعداد بچه هاشون کمه بسیاررررر ناراحتن 

به خصوص کسایی که تک فرزند دارن 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارای یک زندگی بدون بچه هستم و به شدت راضیم همین مسیر رو تا آخر عمر ادامه میدم

به نظرم تو زندگی موفق تری چون بچه که باشه از خودگذشتگی میکنی با این اوضاع نمیتونی همه چی برا خودت فراهم کنی اولویتت میشه بچه میشه ارزوهاش میشه سلامتیش

من یه دختر دارم و دیگه نمیخوام اشتباه کنم موندم همسرم چطور راضی کنم به تک فرزندی واقعا سختمه نمیتونم دوباره یه بچه رو بزرگ کنم خودم کلی کار نکرده و راه نرفته دارم

دخترم امسال میره مدرسه 

نظر من اینه یا بدون بچه

یا چندتا بچه

خودم یه دونه بچه دارم

ودیگه هم باردار نمیشم

واینکه هر۳مون داریم عذاب میکشیم بخاطر تک فرزند داشتن

خیلی خیلی سخته

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

به نظرم تو زندگی موفق تری چون بچه که باشه از خودگذشتگی میکنی با این اوضاع نمیتونی همه چی برا خودت فر ...

باید بگم من اصلا اهل فداکاری و از خودگذشتگی نیستم و به شدت خود خواهم حالا طرفم میخواد بچم باشه شوهرم باشه پدرم باشه مادرم باشه یا هرکس دیگه مهم نیست 

ترجیح میدم خودم اولویت باشم 

بعدا هیچکس برای از خودگذشتگی از آدم تشکر نمیکنه 

اعتراض کنی میگن میخواستی انجام ندی مجبورت که نکرده بودیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خیلی شخصیه این سوال. به تفکرات و اهداف هر کس بستگی داره بعضیا میگن فوق دکترام داشته باشم مادرنشم فایده نداره. بعضیا دوس ندارن مادر بشن.

من خودم بچه ندارم و دوس هم ندارم‌ بخاطر اینکه فک میکنم نیاز نیست یه انسان دیگه رو به این دنیا بیارم که کلی زجر بکشه. انسان بودن سختیای زیادی داره که ما ناخواسته به یکی دیگه تحمیل میکنیم و با پرویی میگیم حالا که بدنیا اومدی خودت راهت رو پیدا کن! در حالیکه اون شخص بخاطر ارضای حس والد شدن ما به این دنیا اومده نه خواسته خودش. و هزاران دلیل دیگه که اینجا نمیگنجه