2777
2789
عنوان

چرا خوندم!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان يعني از دكتر بخوام كه بياد بالا سرم كامل باشه ؟ 

خوب دکترمن چه طبیعی چه سز میاد بالا سر مریض باید بیاد وظیفه اش  ریاد به داستان هایی که میخونی فکر نکن  چون هر کس یه جور من قبل زایمان اولم انقدر بد شنیده بودم احساس مرگ داشتم موقع رفتن انقدر ترسیده بودم گفته بودن سوند اینجوریه شکمتو اونجوری میکنن اوووو نمیدونی چیا شنیده بودم رفتم اومدم والله درد داشت ولی خیلی جنایی کرده بودن 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
خوب دکترمن چه طبیعی چه سز میاد بالا سر مریض باید بیاد وظیفه اش  ریاد به داستان هایی که میخونی ف ...

من الان مثل قبلا شما شدم... يكي از دوستام كه زايمان طبيعي كرده ميگفت از جيغ هاي بقيه منم ميترسيدم بيشتر جيغ ميكشيدم  ،. انشاالله كه همه ني ني دار بشيمو زايمان راحتي هم داشته باشيم 

شما تجربشو داشتي؟ اگه اره ميشه بيشتر توضيح بدي؟ من از هركي زايمان طبيعي كرده ميپرسم فقط همينو ميگه پ ...

عزیزم دلیلش اینه که کمتر دردی رو ما داریم که چندین ساعت طول بکشه و نتونیم کاریش بکنیم..و مجبوری ادامه بدی و قوی باشه چون جون بجت درمیونه و یه راهیه که دیگه برگشت نداره به نظر من اینه که زایمان طبیعی رو سخت میکنه..

❤️              

درد نداشتي ؟

درد که داره اما نه اونقدر که نشه تحمل کرد من ی روز از صبح درد داشتم اما با شدت کم مثل یه دل درد معمولی کم کم زیاد شد یه بار مطب دکترم رفتم گفت بیمارستان نرو زوده خیلی شدید شد برو.برگشتم خونه حموم رفتم چون اب گرم خیلی موثره.ساعت 5 بینارستان رفتم و ساعت 7 نی نی دنیا اومد

كجا برگزار ميشه؟ بيمارستاني كه ادم ميخواد زايمان كنه ؟ يا مطب دكتر؟

اگه آدم شرایطشو داشته باشه و بره کلاسای اون بیمارستانی که میخواد زایمان کنه خیلی بهتره...ولی من خودم همون کلینیکی که تحت مراقبت بودم کلاس هم برگزار میکردن همون جا رفتم

❤️              

من الان مثل قبلا شما شدم... يكي از دوستام كه زايمان طبيعي كرده ميگفت از جيغ هاي بقيه منم ميترسيدم بي ...

اصلا فکر زایمان نکن فقط فعلا روبچه دارشدن تمرکز کن عزیزم زود مامان میشی انشالله  برا هرکی یه چیز پیش میاد خدا برات خوبش بخواد استرس بیخودی نده به خودت من که انقدر میترسیدم دوتا اوردم 😆😆😆تموم میشه زود  میگذره 😂

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
درد که داره اما نه اونقدر که نشه تحمل کرد من ی روز از صبح درد داشتم اما با شدت کم مثل یه دل درد معمو ...

كاش منم مثل شما راحت باشه زايمانم البته هرچي اونموقع دكتر بگه

كاش منم مثل شما راحت باشه زايمانم البته هرچي اونموقع دكتر بگه

انشاالله اما پیاده روی در ماه آخر .خوندن سوره انشقاق.خوردن خاکشیر از هفت 37 خیلی تاثیر گذاره در روند زایمان طبیعی و درد کمتر