2777
2789
عنوان

چرا خوندم!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 47 پست

عزيزم اگه اينستا داري صفحه نيلوفررضايي رو سرچ كن مدرس كارگاههاي امادگي زايمان طبيعي با اطلاعات درست و هدايتت تجربه شيريني خواهي داشت نه ترس

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
نه در حال اقدامم ولي خب از حالا خيلي دارم در مورد چيزاييكه بايد بدونم تحقيق ميكنم

اگه توانایی پرداخت داری حتما با دکتر باش چه سزارین چه طبیعی اگر هم نه سعی کن یه بیمارستان خوب پیدا کنی برا طبیعی  حتما من دوبار رفتم ولی سزاررین  طبیعی دلشو نداشتم 😆

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زایمان طبیعی داشتم اصلا خاطره بدی ندارم کلا ۲ ساعت درد کشیدم ولی غیر قابل تحمل نبود...بیمارستانم خوب بود که اتاق خصوصی میدادن با تجهیزات کامل مادرمم پیشم بود..بعدی رو حتما طبیعی زایمان میکنم...البته اینم بگم شرایط سز رو داشتم تو بیمارستان خصوصی خودم نرفتم..کلاسارو رفته بودم امادگی کامل داشتم

❤️              

عزيزم اگه اينستا داري صفحه نيلوفررضايي رو سرچ كن مدرس كارگاههاي امادگي زايمان طبيعي با اطلاعات درست ...

ممنون ، در مورد دوران بارداري ماه اخر كه چطوري اماده زايمان طبيعي بشيم هم توضيح ميده؟

ممنون ، در مورد دوران بارداري ماه اخر كه چطوري اماده زايمان طبيعي بشيم هم توضيح ميده؟

بله از ابتدا تا انتها حتي دوره هاي امادگي همسر،ورزش،شناي بارداري و ...هم دارند

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
چه خوب. ممنون

خواهش میکنم عزیزم🌷

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اگه توانایی پرداخت داری حتما با دکتر باش چه سزارین چه طبیعی اگر هم نه سعی کن یه بیمارستان خوب پیدا ک ...

يعني چي دكتر داشته باشم؟ مثلاً من تو اطرافيا ديدم دكترشون لحظه اخر دردكشيدن كه ديگه موقع بيرون اومدن بچه اس رسيدن بالاسرشون جور ديگه اي هم هست؟

به نظرمن اصلا اون جور نیست که میگن.فقط دوساعت آخرش مث درد پریودیه شدیده که میگیره و ول میکنه وسخته

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
يعني چي دكتر داشته باشم؟ مثلاً من تو اطرافيا ديدم دكترشون لحظه اخر دردكشيدن كه ديگه موقع بيرون اومدن ...

دکتری که هزینه زایمان بگیره میاد بالا سرت وکسی نمیتونه بهت امر کنه یا دستکاری بشی  اخه همینجوری بری بعضی از بیمارستان ها موش ازمایشگاهی میکنن خانومهای باردار 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
به نظرمن اصلا اون جور نیست که میگن.فقط دوساعت آخرش مث درد پریودیه شدیده که میگیره و ول میکنه وسخته

شما تجربشو داشتي؟ اگه اره ميشه بيشتر توضيح بدي؟ من از هركي زايمان طبيعي كرده ميپرسم فقط همينو ميگه پس اگه در حد همون درده چرا انقد همه بزرگش كردنو ادمو انقد ميترسونن

دکتری که هزینه زایمان بگیره میاد بالا سرت وکسی نمیتونه بهت امر کنه یا دستکاری بشی  اخه همینجوری ...

اهان يعني از دكتر بخوام كه بياد بالا سرم كامل باشه ؟