2777
2789
عنوان

چرا خوندم!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 47 پست
ممنون نميدونستم اين كلاسارو

ان شالله باردار که شدی واسه تشکیل پرونده بری همه ی اینارو بهت میگن..و واقعا کلاسای خوبیه..خیلی بهتر متوجه حرفای دکتر میشی زایمان راحت تری انجام میدی

❤️              

شما تجربشو داشتي؟ اگه اره ميشه بيشتر توضيح بدي؟ من از هركي زايمان طبيعي كرده ميپرسم فقط همينو ميگه پ ...

آره تجربشو داشتم سال۹۵

من خودم ساعت۶صبح دردام شروع شد،فکرمیکردم الکیه ودرد زایمان نیست،نگو خود درد زایمانه آخه منم مثل شما این خاطراتوخونده بودم و تصورم اززایمان طبیعی ی درد کشنده و طاقت فرسابود،بعداون رفتم حموم نزدیک ی ساعت حموم بودم،بیرون که اومدم ۷اینابود به شوهرم گفتم من درد دارم .اونم فکرشو نمیکرد که وقته زایمانم رسیده.۷ونیم بودتقریبا رفتیم بیمارستان ۸رسیدیم اونجا و اول بردنم برا معاینه .ماماگفت خیلی خوبه داهانه رحمت۷سانت بازشده منم بستری کردن وسونو و سرم زدن  که شد ۸ونیم

ساعت ۸ونیم اومدن کیسه آبو پاره کردن و گفتن که فول شدی .بردنم اتاق زایمان وبعد یک ربع یعنی ۸.۴۵ دقیقه پسرم به دنیااومد

دردام هر دو سه دقیفه یک بار بود .انگار که دو سه نفر ازکمرم و زیرشکمم نگه داشته بودن و میکشیدنم پایین .یا مثل یک دلپیچه ی شدید.من نمبگم راحته ولی اونجور که بقیه میترسونن نیست

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه من مجردم سنی هم ندارم، چهار پنج ساله میام اینجا خاطره زایمان میخونم بعد از ترس یخ میکنم گریه م ...

منم يه تاپيك ٢٥٠ صفحه ايي زايمانواز وقتي اقدام  كردم شروع كردم به خوندن الا صفحه ١٠٥ هستم اصلا يه درصدم نظرم عوض نشد كه طبيعس زايمان كنم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂