2777
2789

عزیزم برو پیش روانپزشک چون شاید احتیاج به دارو باشه .روانشناس حق تجویز دارو نداره.البته قصد جسارت نداشتم

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو پیش روانپزشک چون شاید احتیاج به دارو باشه .روانشناس حق تجویز دارو نداره.البته قصد جسارت ند ...

عزيزم شايد روانشناس خانواده ميخاد چه دارويي دقيقا 

NObody dies a virgin , life fucks us all
عزيزم شايد روانشناس خانواده ميخاد چه دارويي دقيقا 

من نمیدونم چه دارویی میخاد.ولی دیدم کسانی که پیش روانشناس طی چند جلسه  مشکل حل نشده ولی روانپزشک تو یک جلسه مشکل رو ریشه یابی کرده وبا دارو رفع شده. 

طبق تجربه گفتم .اگه نتیجه حاصل نشد حتما روانپزشک ..

من نمیدونم چه دارویی میخاد.ولی دیدم کسانی که پیش روانشناس طی چند جلسه  مشکل حل نشده ولی روانپزش ...

عزيزم چه قدر بد كه كار روانشناسارو بي ارزش جلوه ميدين هر مشكلي بايد پيش يه متخصص رفت بعضي از مشكلات هم فقط كار روانشناسه

من نمیدونم چه دارویی میخاد.ولی دیدم کسانی که پیش روانشناس طی چند جلسه  مشکل حل نشده ولی روانپزش ...

عجب !!! 

من روانشناسم 

روانشناسي طولاني مدت اثر ميكنه و دقيقا روانشناسيه كه ريشه يابي ميكنه روان پزشكي به درمان علائم و زود گذر بودن معروفه و با قطع دارو بيماري فورا برميگرده ضمن اينكه اثرات داروهاي روان پزشكي روي مغز جبران ناپذيره و طبليه كه ١٠ سال بعد صداش درمياد

NObody dies a virgin , life fucks us all

اون روانشناس اگه فقط فكر پول نباشه و كارش رو بلد باشه خودش جلسه ي اول اگه مشكلي باشه كه بدونه نياز به روانپزشك داره ارجا ميده به روانپزشك 

براي هركاري بايد دنبال فرد با سواد رفت

عزيزم چه قدر بد كه كار روانشناسارو بي ارزش جلوه ميدين هر مشكلي بايد پيش يه متخصص رفت بعضي از مشكلات ...

شايد اون ادمهايي كه شما ديدين مشكلشون جسمي و يا مربوط به عملكردهاي سيستم عصبي و يا مغزي بوده نه روحي و مربوط به مشاوره گرفتن و تصميم گيري!!!!مثلا يك نفر كه نمي دونه چه رشته تحصيلي انتخاب كنه يا مردد مونده كه طلاق بگيره يا نگيره دارو بخوره مشكلش حل ميشه؟؟؟؟توروخدا هر حرفيو هرجايي نزنين.و هر راهكاري رو به هركسي پيشنهاد نكنين 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
اون روانشناس اگه فقط فكر پول نباشه و كارش رو بلد باشه خودش جلسه ي اول اگه مشكلي باشه كه بدونه نياز ب ...

بله موافقم .ولی متاسفانه بیشتر روانشناسان فقط به فکر پول جلسه ی بعد مشاوره هستن و یک جوری نمیخان مریض رو پیش یک نفری که سطح دانشش بالاتر هست و اجازه ی تجویز دارو داره رو بفرستن .

شايد اون ادمهايي كه شما ديدين مشكلشون جسمي و يا مربوط به عملكردهاي سيستم عصبي و يا مغزي بوده نه روحي ...

ببخشيد من اشتباه ريپلاي كردم منظورم خانم قبل از شما بودن كه روانپزشك پيشنهاد دادن

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟