2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله موافقم .ولی متاسفانه بیشتر روانشناسان فقط به فکر پول جلسه ی بعد مشاوره هستن و یک جوری نمیخان مری ...

ببخشيد ولي كي گفته كسي كه دارو تجويز ميكنه سوادش بالاتره؟؟؟كي گفته همه ي مشكلات با دارو درمان ميشن!شما خودتون تاحالا پيش روانشناس رفتين كه دارين اينحوري راجع ب همكارانم صحبت ميكنين از نزديك ديدينشون؟چيزي راجع به روانشناسي ميدونين؟

ببخشيد ولي كي گفته كسي كه دارو تجويز ميكنه سوادش بالاتره؟؟؟كي گفته همه ي مشكلات با دارو درمان ميشن!ش ...

عزیزم تو اینتر نت زده بود درمانش روان درمانی بینش مدار

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

عزیزم برو پیش روانپزشک چون شاید احتیاج به دارو باشه .روانشناس حق تجویز دارو نداره.البته قصد جسارت ند ...

شما مشکل منو میدونی ک داری دارو تجویز میکنی؟

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

شما مشکل منو میدونی ک داری دارو تجویز میکنی؟

من که دارو تجویز نکردم .گفتم برو پیش بک روانپزشک .چون دیدم روانپزشک اول باهات مشاوره میکنه بعد اگه لازم باشه بهت دارو میده اگر هم نباشه راهکار بهت میده .

چرا جبهه میگیرید.

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  
راجب اختلالات جنسیه

عزيزم اختلالات جنسي دو جور هستن جسمي و روحي رواني

اگه مشكل شما جسميه بايد به متخصص اورولوژي مواجعه كنيد

اگر روحي و روانيه بايد به روانشناس و متخصص سكسولوژي و اگر لازم دونستن به روانپزشك مراجعه كنيد

اگه اینه  حتما برو پیش روانپزشک. شک نکن....

درمان اختلالات جنسي مربوط به يك فرد نميشه اگر مربوط به روحي رواني باشه يك تيم اعم از روانشناس سكسولوژيست روانپزشك همكاري دارند اگر مربوط به مشكل جسمي باشه متخصص اورولوژي

درمان اختلالات جنسي مربوط به يك فرد نميشه اگر مربوط به روحي رواني باشه يك تيم اعم از روانشناس سكسولو ...

بله.حق با شماست. من فقط نظرم رو دادم.

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود