خدایا نمیدونم از کجا از کدوم ور شروع کنم خودت دیگه میدونی قربونت دور و برم چه خبره اگه این اتفاقا میوفته برام تا قوی ترم کنی با دل و جون میپذیرم سختیش چون خدایا دلم به این خوشه تهش رو برام. خوب میچینی همون چیزی که کلی براش تلاش کردم باشه این دفعه هم میشم همون دختر قوی ایندفعه هم اشکام رو پاک میکنم این دفعه هم بغضم رو قورت میدم این دفعه هم قوی بازی درمیارم دلم به خودت قرصه خدا اینا که همه منو تنها گذاشتن تو منو تنها که نمیذاری قربونت بشم ؟ نه نه میدونم تو تنهام نمیذاری همش کنارم بودی تا آخرین لحظه فقط من بودم و تو این دفعه هم منو تنها نمیذاری خوبه که تورو دارم خدا جونم خوبه که تو تکیه گاهمی خوبه تورو کنارم دارم من همش بهت نیاز دارم تنهام نزار خدایا من صبوری میکنم من تلاش میکنم این همه خون دل خوردم نمیذارم این دو هفته آخر کل این دردام رو بی معنی کنه من میجنگم تا آخرش این دفعه نه دیگه بخاطر مامان و بابام بخاطر خودم بخاطر اونای که من قراره بشم فرشته نجاتشون بخاطر اونای که بهم نیاز دارن در آینده برای کسایی که قراره جونشون رو من نجات بدم مهم نیست الان کجام ولی میدونم تو منو به مقصد میرسونی همونی که میخوام خدایا یه جوری برام بچین که بمونم که الان باید بخندم یا گریه کنم از شادی من بلند میشم مثل دفعه های قبل از رو زمین با اینکه زانوهام زخمی پاهام قفل کرده ولی ادامه میدم چون تو کنارمی چون تو حواست بهم هست من تا تهش مینجنگم و میدونم تو هم پاداشش رو بهم میدی این اتفاقات عجیب این روزارو از ذهنم پاک میکنم چشمامو رو همه این ظلم ها میبندم چون میدونم تو به وقتش حقوق میگیری ولی خدایا نزار دیر بشه قربونت برم من به شدت همیشه به حضورت نیاز دارم ❤️🥲