2777
2789
عنوان

توروخدا با هر پسری رل نزنید

160 بازدید | 23 پست

که کاکتوس باشه فاز رز برداره. من میشناختمش از قبل ی ادم ب شدتتت هوللل دختر باااز واقعا کار درستی نیست بخوام از چیزی ک دست خودش نبوده بد بگم از طرفی هم اصلا ادمی نیستم ک کسی در نظرم زشت باشه ولی ایننن اصلااا بهش نمیخورههه انقدددد هول باشه ی مدت اومد هی حرف زد این دوس دخترم اینجوریه کات کردم فلان من اینجوریم اومد گفت دوست دارم و .. یکی از دوستامم ک بشدت حسوده   و رقابتی خصوصا با من فهمید چسبید بهش حالا رل زدن دختره داغون تر از خودش حالا یجوری منو با تمسخر نگا میکنه ک انگاری جواهر دادن بهش یا من یچی خوب از دست دادم توروخدا تیکه نندازین عصبیم دختره ی ریز داره از من تقلید میکنه همه چیشوووووو حتی تو جمعم گفته دارم دیوونه میشم

حق

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا داری دیوونه میشیدر و تخته باهم جور شدن ولشون کن

اخه نمیدونی این خودشو ب مظلومی میزنه با هرکی هم میرسه همه اینارو تعریف میکنه بیشتر ازین ناراحتم ک من اینو نمیخواستم ولی تا فهمید قاپیدش حس بی عرضه بودن بهم دس میده

با اینکه منو به هوسش فروخت اما به یه دنیا یه تار موشو نمیدم و تا ابد دوسش دارم💔

ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊   ‌                     خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد  ‌                     عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد

تجربه کردم و میفهمم چی میگیآدم میخاد خفش کنه این ادمارو 😐

وااای ارهههه ینی وقتی یادم میاد دلم میخواد کل موهای سرمو بکنم جالب اینجاس دختره زیاد با من دردودل کرده ب اونم نمیخوره ولی یک ادم ... حالا دو طرف فک میکنن طرف مقابل خوبه ولی در واقع ...

واقعا لیاقت ندارن

اره بعضیا لیاقت ندارن ای کاش دل اینارو می فهمید

نمیدونم عاشقی یا نه اما عشق بد دردیه

به قولی: برای کاسه ها وارونه باران هم باشی متوجه نمی شوند

ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊   ‌                     خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد  ‌                     عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد

وااای ارهههه ینی وقتی یادم میاد دلم میخواد کل موهای سرمو بکنم جالب اینجاس دختره زیاد با من دردودل کر ...

فقط اون لحظه ک با وضعیت داغونی ک دارن میخان پز بدن🤦🏻‍♀️😅

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی