که کاکتوس باشه فاز رز برداره. من میشناختمش از قبل ی ادم ب شدتتت هوللل دختر باااز واقعا کار درستی نیست بخوام از چیزی ک دست خودش نبوده بد بگم از طرفی هم اصلا ادمی نیستم ک کسی در نظرم زشت باشه ولی ایننن اصلااا بهش نمیخورههه انقدددد هول باشه ی مدت اومد هی حرف زد این دوس دخترم اینجوریه کات کردم فلان من اینجوریم اومد گفت دوست دارم و .. یکی از دوستامم ک بشدت حسوده و رقابتی خصوصا با من فهمید چسبید بهش حالا رل زدن دختره داغون تر از خودش حالا یجوری منو با تمسخر نگا میکنه ک انگاری جواهر دادن بهش یا من یچی خوب از دست دادم توروخدا تیکه نندازین عصبیم دختره ی ریز داره از من تقلید میکنه همه چیشوووووو حتی تو جمعم گفته دارم دیوونه میشم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا داری دیوونه میشیدر و تخته باهم جور شدن ولشون کن
اخه نمیدونی این خودشو ب مظلومی میزنه با هرکی هم میرسه همه اینارو تعریف میکنه بیشتر ازین ناراحتم ک من اینو نمیخواستم ولی تا فهمید قاپیدش حس بی عرضه بودن بهم دس میده
با اینکه منو به هوسش فروخت اما به یه دنیا یه تار موشو نمیدم و تا ابد دوسش دارم💔
ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊 خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد
تجربه کردم و میفهمم چی میگیآدم میخاد خفش کنه این ادمارو 😐
وااای ارهههه ینی وقتی یادم میاد دلم میخواد کل موهای سرمو بکنم جالب اینجاس دختره زیاد با من دردودل کرده ب اونم نمیخوره ولی یک ادم ... حالا دو طرف فک میکنن طرف مقابل خوبه ولی در واقع ...
به قولی: برای کاسه ها وارونه باران هم باشی متوجه نمی شوند
ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊 خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد