2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خوشحالی خودم تلاش میکردم و خرج میکردم

من فقط اهل پس انداز بودم هیچی نمیخردیم 

که خوب نیس

زندگی رو‌کمتر جدی میگرفتم

صرفا برای اینکه دختر خوبی باشم در دید بقیه خودمو از بعضی کارهای لذت بخش محروم نمیکردم

همه خواستکار هامو ندید رد نمیکردم بهشون فرصت  اشنایی میدادم

یا الله

من همسن تو بودم تافل گرفتم. بعدش میخاستم المانی یا فرانسه بخونم متاسفانه عمل نکردم بهش. تو فرصت داری حداقل دوتا زبان رو یاد بگیری کامل تا ۱۰ سال آینده

کتاب کتاب کتاب ! فقط زرد و عامه پسند نباشه. 

درس دانشگاه. شغل ایندت و از الان فک کن بهش. حتز کاره پاره وقت پیدا کن 

مهمترینش هم باشگاه و ساخت عضلات قوی به خصوص ناحیه شکم هست. هرچی سن پایینتر ورزش و شروع کنی بهتر و زودتر نتیجه میگیری. نمیخاد سیکس پک بسازی. شکم تخت خوش فرم. اندام خوش فرم و ورزشکاری

دنبال شوهر هم نباش سر جدت 

من همسن تو بودم تافل گرفتم. بعدش میخاستم المانی یا فرانسه بخونم متاسفانه عمل نکردم بهش. تو فرصت داری ...

واقعا دلم میخواد رو اندامم کار کنم ولی خیلی لاغرم .

الان فقط فکر کارم تو فکر هیچ چیز دیگه نیستم 😂

زبان خوندن رو اولیت زندگیم قرار میدادم درس میخوندم حین درس کار میکردم از این شاخه به اون شاخه نمیپزسدم و وقتی علاقه مو پیدا میکردم تو همون زمینه پیشرفت میکردم کمال گرایی و زیاده خواهی رو کنار میذاشتم و از شکست نمیترسیدم و اینجوری خیلی بهتر میتونستم پیشرفت کنم  اوایل واسه تقویت رزومه و تجربه کاری حتی مجانی هم کار میکردم اما بعد مدتی پول رو در نظر میگرفتم و تو کار تا میتونستم برای پول دراوردن تلاش میکردم و حتی سالی یک گرم هم شده طلا میخریدمحودمو زیادی درگیر عشق و عاشقی ننیکردم اما نه در حدی که خیلی از موضوع ازدواج دور شم اما به موقعش هم درست انتخاب میکنم با چشم باز اما بیش از اندازه هم سخت گیری نمیکنم تا ۲۵ سالگی هم به هیچ عنوان ازدواج نمیکنم