2777
2789
عنوان

از اول سال اصلا ریاضی نخوندم

119 بازدید | 15 پست

سر کلاسم ب درس گوش ندادم.

یکشنبه ام امتحان ریاضی داریم

یازدهمم چ کنم ده بشم لااقل...😂💔...

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

هیچی
تقلب کن
ایزی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

هیچیتقلب کنایزی

کسی بم نمیرسونه با بچه ها اوکی نیسم

😂🥲💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی بم نمیرسونه با بچه ها اوکی نیسم😂🥲💔

خسته نباشی
😂 سر کلاسا گوش ک نمیدی...رفیق یا دوست هم نداری
کاش میتونستم بهت تقلب برسونم برا ریاضی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ویدیو ببین یا فردا و پس فردا رو معلم خصوصی بگیر یا برو پیش دوستات که بلدن یادت بدن و باهم بخونید 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

خسته نباشی😂 سر کلاسا گوش ک نمیدی...رفیق یا دوست هم نداریکاش میتونستم بهت تقلب برسونم برا ریاضی

نمیتونم الان چن روزه اوکیش کنم؟

یا حداقل واسه امتحان نوبت دوم بخونم؟😂💔

نمیتونم الان چن روزه اوکیش کنم؟یا حداقل واسه امتحان نوبت دوم بخونم؟😂💔

چی بگم
😑😂 برو شروع کن به خوندن لااقل

چی بگم😑😂 برو شروع کن به خوندن لااقل

باش مرسی😂💔

وقتی درس نمی‌خونی چرا پول به زبون خراب می‌کنی 

حیف اون هزینه ها نیست خب بشین تو خونه بشور بساب 

فردا هم یک شوهری بکن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بزن شب امتحان های راینو رو ببین من خودم پارسال ی شبه 16 شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

وقتی درس نمی‌خونی چرا پول به زبون خراب می‌کنی حیف اون هزینه ها نیست خب بشین تو خونه بشور بساب فردا ه ...

ای‌کاش وقتی از وضعیت کسی خبر نداشتی نظر نمیدادی.

بزن شب امتحان های راینو رو ببین من خودم پارسال ی شبه 16 شدم

سایته؟ از کجا بیارمشش😂💔

کلمه تلنگر شنیدی ؟

بعضی حرفا لازمه بهت زده بشه تا به خودت بیای 

وضعیت هرچی بوده نخوندی تو وقتی نخوندی یعنی نخواستی که بخونی یعنی هدف نداشتی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دقیقا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین