2777
2789
عنوان

یکی نیست اینجا جواب منو بده اه

97 بازدید | 9 پست

این قرص بی صاحابی مدروکسی پروستژن رو کی خورده کی میدونه چرا اینجوری شدم بند نمیاد خونریزی پریودم . 

هی زیاد و زیاد تر میشه ابکی 

با لخته نمیتونم بخندم سرفه کنم . ای بابام

عزیزم من تا حالا تجربه نداشتم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دکتر تجویز کردن که خب حتما لازم بوده گل 

اگر اذیت هستین دوباره دکتر برین 

این بخش کلینیک پایین صفحه هم میشه بپرسین 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یا خدااا من پریودی هام 3یا 4روزهالان درست شدی هنو میخوری

نه دو دوره اس نمیخورم، به روال قبل برگشتم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دکتر ک گفته ولی غیر طبیعیع

نه خواهر 

منم آمپولشو زدم تا سه روزی همین بود 

کپسول مفنامیک‌اسید هم داده بودن برام 

با قرص آهن و ویتامین دی

مفنامیک‌اسید حتما بخور 8 ساعتی 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد