2777
2789
اره من هنوزم پدرش اخلاقش همیجور بی شعوره. همشونم میدونن و حق میدن ولی من اصلا نمیتونم جواب بدم وقتی ...

عزیزمم.... چرا گریه!؟ بیخیال باش اینجوری فقط آدم زودتر پیر میشه.... کمتر برو و اگه پرسیدن چرا نمیای بگو کار دارم سرم شلوغه. برو کلاس اینور اونور.خودتو سرگرم کن

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم.... چرا گریه!؟ بیخیال باش اینجوری فقط آدم زودتر پیر میشه.... کمتر برو و اگه پرسیدن چرا نمیای ...

خیلی کم میر دیگه خودشونم دیگه میدونن چرا کم میرم . بررا ناهارم دعوتموم میکنن شوهرم خودش میگه نمیایم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
خیلی کم میر دیگه خودشونم دیگه میدونن چرا کم میرم . بررا ناهارم دعوتموم میکنن شوهرم خودش میگه نمیایم

خیلی خوبه که شوهرت بهشون میگه نمیایم. من که همش شوهرم میخواد منو با خواهرشوهرم بهم بچسبونه. اخه ما دعوای بدی داشتیم و بعد من ب اصرار شوهرم اشتی کردم ولی ب شوهرم گفتم خونشون نمیام... متاسفانه میدونه من دوس ندارم باهاش رفت و امد کنم ولی همش میگه میای بریم خونه خواهرم؟

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
خیلی خوبه که شوهرت بهشون میگه نمیایم. من که همش شوهرم میخواد منو با خواهرشوهرم بهم بچسبونه. اخه ما د ...

خودش اشتباه پدرش میفهمید ام قبلا باز اصرار میکرد بریم . اما اخیرا بس دیده باباش چه حرفای ناحقی میزنه و من چقد داغون شدم دیگه خیی وقتا خودشم به من نمیگه مامانش زنگ زده بریم خودش میگه نه یا بعضی شبا خودش تنا میره میاد

خودش اشتباه پدرش میفهمید ام قبلا باز اصرار میکرد بریم . اما اخیرا بس دیده باباش چه حرفای ناحقی میزنه ...

چن ساله ازدواج کردین؟

عروسی 3 سال 10 ماهم عقد بودیم

ما دوساله.۸ماهم عقد بودیم. قبله عروسی من میخاستم بهم بزنم که هول شدن زود عروسی گرفتن. ولی خیلی اذیتم کردن.... الانم باردارم.مثلا مهربون شدن باهام. همونیکه منو کتک زد رل ادمای مهربونو داره برام بازی میکنه....ولی من متوجهم که نقش بازی میکنه چون ادما به ندرت عوض میشن

نه گلم. تجربه نشون داده ادما عوض نمیشن. مگه اینکه شخص واقعا شخصیتش جوری باشه که به اعمالش فکر کنه. ک ...

این که گفتی منظورت همون خواهر شوهرت بود؟

منم پدرشوهرم که اصلا عوض نشد اما مادر شوهرم اوموقه گاهی حرفای میزد اما از وقتای عروسای جدیدش اومد دید دخترا چه مدلین قدر دونست. به اونا بگن تو جیق و واقشون بلند میشه

منم پدرشوهرم که اصلا عوض نشد اما مادر شوهرم اوموقه گاهی حرفای میزد اما از وقتای عروسای جدیدش اومد دی ...

من جاری ندارم و شوهرم تک پسره. 

بهتره به داداشش زنگ بزنی و بگی چطور باهات رفتار می کنه 

خانوادش رو درجریان بزار

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی