leili_az مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 605 عنوان جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 60 پست کیا تو دوران عقد دعوا ناجور با شوهرشون داشتن جوری ک تصمیم بگیرن جدا بشن از هم ؟ جدا شدید یا ادامه دادید؟ 1396/11/10 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کادوسا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2876 جر بحث ک هر روز داریم همش سر خانوادشه جر و بحث که عادیه عزیزم خصوصا اوایل که هنوز خصوصیات اخلاقی دو طرف دست همدیگه نیومده . خانوادش دخالت میکنن؟ هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
leili_az مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 605 جر و بحث که عادیه عزیزم خصوصا اوایل که هنوز خصوصیات اخلاقی دو طرف دست همدیگه نیومده . خانوادش دخالت ... خانوادش دخالت نمیکن اصلن کاری ندارن بنده خداها ولی بیش از حد بهشون اهمیت میده خیلی خیلی خیلی
کادوسا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2876 خانوادش دخالت نمیکن اصلن کاری ندارن بنده خداها ولی بیش از حد بهشون اهمیت میده خیلی خیلی خیلی& ... میشه مثال بزنی ؟ هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
روژانن عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1870 سرچیا دعوا دارین؟ هر چیزی که بگین بیشترم مقصر اونه سر دیر جواب دادن پیامش سر اینکه میگه از خونه تنها بیرون نرو زود اعصبانی میشه
es عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 899 هر چیزی که بگین بیشترم مقصر اونه سر دیر جواب دادن پیامش سر اینکه میگه از خونه تنها بیرون نرو زود اعص ... من نامزدم عصبی شد سرم داد زد جدا شدم...بعد خواهرش میگفت همه مردا اینجورین تو طاقت بیار باورم نشد پس انگار همه مردا زود عصبی میشن
روژانن عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1870 من نامزدم عصبی شد سرم داد زد جدا شدم...بعد خواهرش میگفت همه مردا اینجورین تو طاقت بیار باورم نشد پس ... منم یه بار سرم داد زد گریه کردم واقعا جدا شدی ؟ سنتی اشنا شدی ؟
leili_az مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 605 میشه مثال بزنی ؟ دو روز پیش بیرون بودیم داداش زنگ زد گفت برو فلان جا چک دارم بگیر اینم منو وسط خیابون ول کرد رفت خودم ماشین گرفتم برگشتم تا اخر شبم ی زنگ نزد بگه مردی زنده ای خودم بهش زنگ زدم دیروز از دادش پرسیدم قضیه چک چی بود گفت خیلی مهم نبود چیزی خاصی نبود
es عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 899 منم یه بار سرم داد زد گریه کردم واقعا جدا شدی ؟ سنتی اشنا شدی ؟ اره سنتی بود...بعدش خیلی التماسم کرد ک غلط کردم ولی دیگه از دلم رفته بود،به مامانم گفتم گفت اون نه هیچکارته نه شوهرت ب چ حقی باهات اینجوری حرف زده...
leili_az مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 605 صبح یادت میره ماله ما که اینطوریه مال من اینجوری نی الان از همه جا بلاکم کرده حتی نمیتونم بهش اس بدم یا زنگ بزنم خونشون خط خودمو خونمون مامان بابام بلاک کرده
روژانن عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1870 اره سنتی بود...بعدش خیلی التماسم کرد ک غلط کردم ولی دیگه از دلم رفته بود،به مامانم گفتم گفت اون نه ه ... من به کسی نگفتم داد زده ما دوست بودیم قبلش
روژانن عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1870 نامزد منم سر یه دعوا بلاکم کرد بنظرم خیلی مسخره س بلاک کردنشون
es عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 899 من به کسی نگفتم داد زده ما دوست بودیم قبلش اها خوبه شما قبلش دوست بودین بااخلاقای هم اشنا بودین و همو دوس داشتین این عالیه منم میگم کاش با کسی دوست بودم و عاشق میشدم
کادوسا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2876 دو روز پیش بیرون بودیم داداش زنگ زد گفت برو فلان جا چک دارم بگیر اینم منو وسط خیابون ول ... خب شما الان از اینکه تو خیابون تنهات گذاشته رفته دنبال یه کار دیگه (حالا کار برادرش یا هر کس دیگه) ناراحت شدی،درسته ؟؟! میشه به من بگی این ناراحتیتو چطور ابراز کردی و چه جوابی گرفتی؟ هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
بادکنکی عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 959 مال من اینجوری نی الان از همه جا بلاکم کرده حتی نمیتونم بهش اس بدم یا زنگ بزنم خونشون خط خودمو خونمو ... ولش کن فردا خوب میشه