2777
2789
جر بحث ک هر روز داریم همش سر خانوادشه 

جر و بحث که عادیه عزیزم خصوصا اوایل که هنوز خصوصیات اخلاقی دو طرف دست همدیگه نیومده . خانوادش دخالت میکنن؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جر و بحث که عادیه عزیزم خصوصا اوایل که هنوز خصوصیات اخلاقی دو طرف دست همدیگه نیومده . خانوادش دخالت ...

خانوادش دخالت نمیکن اصلن کاری ندارن بنده خداها 

ولی بیش از حد بهشون اهمیت میده خیلی خیلی خیلی 

خانوادش دخالت نمیکن اصلن کاری ندارن بنده خداها  ولی بیش از حد بهشون اهمیت میده خیلی خیلی خیلی& ...

میشه مثال بزنی ؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
هر چیزی که بگین بیشترم مقصر اونه سر دیر جواب دادن پیامش سر اینکه میگه از خونه تنها بیرون نرو زود اعص ...

من نامزدم عصبی شد سرم داد زد جدا شدم...بعد خواهرش میگفت همه مردا اینجورین تو طاقت بیار باورم نشد پس انگار همه مردا زود عصبی میشن

میشه مثال بزنی ؟

دو  روز پیش‌ بیرون بودیم داداش زنگ زد گفت  برو فلان جا چک دارم بگیر اینم منو وسط خیابون ول کرد رفت خودم ماشین گرفتم برگشتم تا اخر شبم ی زنگ نزد بگه مردی زنده ای خودم بهش زنگ زدم  دیروز از دادش پرسیدم قضیه چک چی بود گفت خیلی مهم نبود چیزی خاصی نبود

منم یه بار سرم داد زد گریه کردم واقعا جدا شدی ؟ سنتی اشنا شدی ؟ 

اره سنتی بود...بعدش خیلی التماسم کرد ک غلط کردم ولی دیگه از دلم رفته بود،به مامانم گفتم گفت اون نه هیچکارته نه شوهرت ب چ حقی باهات اینجوری حرف زده...

صبح یادت میره ماله ما که اینطوریه

مال من اینجوری نی الان از همه جا بلاکم کرده حتی نمیتونم بهش اس بدم یا زنگ بزنم خونشون خط خودمو خونمون مامان بابام بلاک کرده

من به کسی نگفتم داد زده ما دوست بودیم قبلش 

اها خوبه شما قبلش دوست بودین بااخلاقای هم اشنا بودین و همو دوس داشتین این عالیه منم میگم کاش با کسی دوست بودم و عاشق میشدم

دو  روز پیش‌ بیرون بودیم داداش زنگ زد گفت  برو فلان جا چک دارم بگیر اینم منو وسط خیابون ول ...

خب شما الان از اینکه تو خیابون تنهات گذاشته رفته دنبال یه کار دیگه (حالا کار برادرش یا هر کس دیگه) ناراحت شدی،درسته ؟؟! 

میشه به من بگی این ناراحتیتو چطور ابراز کردی و چه جوابی گرفتی؟