من امثال ماه محرم دیدم یه خانم نذری راجب ازدواج کرده بود کیسه کوچیک سبز رنگ یکم نوقل حنا و قند میداد دخترای جوون
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
بچه های اون برای من بچه نمیشن چشم دیدن من و ندارند
ببین هر کاری بکنی به گمانم حالا خدا نور اهورمزدا کائنات یا هر چی که اسمشو بذاری کار خودشو میکنه! من پسر دوست داشتم اولی که دختر شد و خورد تو ذوقم چندسال دویدم و ای وی اف و رژیم و این کارا نشد پارسال طبیعی با رژیم حامله شدم باز دختر شد دوباره هم رژیم و اینا نفوس بد نمیزنم ولی نمیدونم چرا دیگه به جنون رسیدم الانم همه اون کسانی که گفتم زودتر از اونها پسر دار میشم همشون حامله شدن و پسردارن جز من!
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
من نذر کردم بچه دار شم گوشوارمو ببرم کربلا بندازم ضریح . قبل اینکه حامله شم برام جور شد برم کربلا و همون موقع انداختم گفتم من میدونم جواب نذرمو میدی و شاید نتونم سریع بعدش بیام پس هم الان نذرمو میدم. چند ماه بعدش باردار شدم