2777
2789
عنوان

چه نذری بکنم تا خدا بهم یک بچه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 48 پست
برای شوهر کردن چیکار کنیم

من امثال ماه محرم دیدم یه خانم نذری راجب ازدواج کرده بود کیسه کوچیک سبز رنگ یکم نوقل حنا و قند میداد دخترای جوون

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خوب پس سه ماه اصلاح سبک کن همزمان برو متخصص نازایی مکمل بده به خودت و همسرت هردو استفاده کنین 

هر روز آجیل بخور 

بعد سه ماه برو تخمک کشی و بعدش ای وی اف 

حتما حتما سه ماه مکمل بخورین بدون تقویت بری موفق نمیشی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بچه های اون برای من بچه نمیشن چشم دیدن من و ندارند

ببین هر کاری بکنی به گمانم  حالا خدا   نور  اهورمزدا  کائنات یا هر چی که اسمشو بذاری کار خودشو میکنه!  من پسر دوست داشتم  اولی که دختر شد و خورد تو ذوقم    چندسال دویدم و ای وی اف و رژیم و این کارا نشد   پارسال طبیعی با رژیم حامله شدم باز دختر شد   دوباره هم رژیم و اینا  نفوس بد نمیزنم ولی نمیدونم چرا  دیگه به جنون رسیدم  الانم همه اون کسانی که گفتم زودتر از اونها پسر دار میشم  همشون حامله شدن و پسردارن  جز من! 

موضوعش چیه ؟

چند سالته گل

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین هر کاری بکنی به گمانم حالا خدا نور اهورمزدا کائنات یا هر چی که اسمشو بذاری کار خودشو میکنه ...

کاش یکی بهم بده دختر و پسرش فرقی نداره فقط بچه خودم باشه مال خودم باشه 

من نذر کردم بچه دار شم گوشوارمو ببرم کربلا بندازم ضریح . قبل اینکه حامله شم برام جور شد برم کربلا و همون موقع انداختم گفتم من میدونم  جواب نذرمو میدی و شاید نتونم سریع بعدش بیام پس  هم الان نذرمو میدم. چند ماه بعدش باردار شدم

عزیزم انشالله خدا ی بچه سالم و صالح بهت هدیه کنه اما خشگل من زب زور از خدا چیزی نخواه خودش همه رو میببینه اگ صلاح باشه ب وقتش بهت میده

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...