2777
2789
عنوان

میخوایم بی دعوت بریم شهر دیگه

294 بازدید | 16 پست

مادر شوهرمو همه بچه هاش رفتن مکه

حالا دارن برمیگردن فردا

بعد هر کی بره خونه خودش 

و مادر شوهر و یکی از دخترا که خونشون آلمانه برن خونه یکی از دختراش که جدا شده و تنها زندگی میکنه تهران

شوهر منم گیر داده بریم اونکه المان زندگی میکنه بچه مارو ببینه

حالا منم خواستم دور موی بچمو درست کنم ماشین رفت تو موهاش سرشو تکون داد ناچار از ته زدم موشو و بچم کچل شد الاهی مادرش بمیره😭😭😭

ازونطرف خسته و هلاک اونا دارن میان شاید خونشون به هم ریختس یا مواد غذایی و میوه و سبزی ندارن و اون دختر یبارم تو واتساپ که صحبت میکردن تعارف نزد به نظرتون درسته ما بریم؟ 

تازه اون خواهره که المانه گفت من باید فردا شب برم خونه مادر شوهرم! و پس فردا هم بلیط برگشت به آلمان گرفته

فکر کنم اینارو گفت که ما نریم ! این کار واقعا درسته ادم خودشو دعوت کنه چنین جایی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم نمیرفتم، اگه کسی مشتاق باشه بچه رو ببینه خودش میاد یا اشتیاقشو نشون میده

اخه بلیط داره

هر روزززز زنگ‌میزنه تصویری بچمو میبینه 

پسر بزرگ شوهرم فوت کرده خیلی اینا بچه منو دوس دارن که دنیا اومده 

مشتاق هست ولی جا نداره ایران ... بلیطم داره شوهر و بچه هاش منتظرشن واقعا نمتونه بیاد

کسی که از زیارت برگشته که خودش دعوت نمیکنه بیاین بهمون زیارت قبول بگین

بنظر من وظیفتونه

البته آماده کردن غذا برای اونا و ... هم یجورائی باید شما بعهده میگرفتین که از راه رسیدن دیگه به زحمت نیوفتن ثوابم داره