2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

60 بازدید | 10 پست

اگر کسی هست که کنکور داده و آگاهه نسبت به مسائل درسی و ... میشه لطفا به من و خواهرم کمک کنه؟ ما اونقدر پول نداریم مشاور بگیریم یا بریم کلاس کنکور تاپیک قبلیام مشکلاتمو گفتم یک سال و نیم پیش فارغ التحصیل شدم و خانوادم به کل منو گذاشتن کنار تنهایی دارم تلاش میکنم....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سوالتونو بگین اینجا 

میتونم‌کمکتون‌کنم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

سوالتونو بگین اینجا میتونم‌کمکتون‌کنم

مرسی

من حقیقتش ۱۹ سالو چندماهمه از کنکورم گذشته

خانوادم از لحاظ حمایت و هزینه صفرن ، مادرمم مریضه تنهایی کار میکنم تا خرداد تا بتونم کتاب تست برای تابستون بخرم برای خودم و ابجیم که پایه یازدهمه و سال بعد دوازده

اصن نمیدونیم از‌کجا شروع کنیم چطور بخونیم یادمون بمونن چی بخونیم امیدی نیست واقعا میشه کمکمون کنی دعاتون میکنم

مرسیمن حقیقتش ۱۹ سالو چندماهمه از کنکورم گذشتهخانوادم از لحاظ حمایت و هزینه صفرن ، مادرمم مریضه تنها ...

تیر ماه با برنامه قلمچی شروع کنید. پی دی افشو دانلود کنید طبق دروسی ک مشخص کرده هر ۲هغته آزمون میگیره، تو دو هفته تقسیم کنید اون مباحث رو بخونید و تست و مرور 

تا اسفند هم کل مباحث تموم میشه

میتونید جمعه ها هم ازمونشو دانلود کنید تو خونه بسنجید

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️