بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان ۱۸ سالمه من تیزهوشانی ام یعنی از نظر درسی عاشق درس و به خصوص ریاضیم ولی شاید شاییید کلاسی که رفتم بد بود ولی نظرم با توجه به تجربیات و اطرافم تو کشور های اروپایی و امریکایی تو مدرسه یه زنگ ریاضی دارن یه زنگ باله یه زنگ پیانو و ویالون میدونی چی میگم!؟ تو ایران اینجوریه که بچه تو ۶ سالگی فارسی و ریاضی و علوم و دینی داره و تا ۱۲ سااال باید اون همه علم یاد بگیره به نظرم کافیه اگه قرار باشه کلاسی کنار مدرسه بره موسیقی و هنر خیلی بهتره تا روحش آروم شه من خودم به شخصه ترجیح میدم اگه یه روزی دختر داشتم درسش و خوب بخونه و تیزهوشان بره چون اعتماد به نفسش بالا میره اول از همه و در کنارش موسیقی یا هنر و یه کار متفرقه کنه
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی