2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاترم آخر رفتی؟ مسابقاتی شرکت کردی؟

نه بابا من کلا ۵ سالم بود مامانم ثبت نام کرده بود اصلا نمیفهمیدم چیزی😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

من دخترمو ترم دو هست الان میفرستم معلومه ک خیلی خوبه ولی خیلی سخته دختر من کم آورده

دخترت چندسالشه؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

الان چندسالت؟ چندتاترم رفتی

الان ۱۸ سالمه من تیزهوشانی ام یعنی از نظر درسی عاشق درس و به خصوص ریاضیم ولی شاید شاییید کلاسی که رفتم بد بود ولی نظرم با توجه به تجربیات و اطرافم تو کشور های اروپایی و امریکایی تو مدرسه یه زنگ ریاضی دارن یه زنگ باله یه زنگ پیانو و ویالون میدونی چی میگم!؟ تو ایران اینجوریه که بچه تو ۶ سالگی فارسی و ریاضی و علوم و دینی داره و تا ۱۲ سااال باید اون همه علم یاد بگیره به نظرم کافیه اگه قرار باشه کلاسی کنار مدرسه بره موسیقی و هنر خیلی بهتره تا روحش آروم شه من خودم به شخصه ترجیح میدم اگه یه روزی دختر داشتم درسش و خوب بخونه و تیزهوشان بره چون اعتماد به نفسش بالا میره اول از همه و در کنارش موسیقی یا هنر و یه کار متفرقه کنه 

الان ۱۸ سالمه من تیزهوشانی ام یعنی از نظر درسی عاشق درس و به خصوص ریاضیم ولی شاید شاییید کلاسی که رف ...

کاملا موافقم باهاتون 

قبل ورود به تیزهوشان مدرسه ی دولتی خوندین یا غیر انتفاعی؟

الان ۱۸ سالمه من تیزهوشانی ام یعنی از نظر درسی عاشق درس و به خصوص ریاضیم ولی شاید شاییید کلاسی که رف ...

دختر من ورزش حرفه ای ژیمناستیک هم انجام میده نقاشی فانتزی هم تصمیم دارم تابستون بفرستم