2777
2789
عنوان

ماشین شوهرمو بهش برگردونم خانما

2649 بازدید | 67 پست

حدود ۱۵ ماهه ازدواج کردیم و پزشکه 

ماشینی که خرید چند ماه پیش رو به نامم زد ولی الان میگه هر چیزی که بدست آوردم رو نصف میزنم به نامت 

هر چیز در حد اعتدال خوبه 

ولی دلم گرفت مردایی هستن که کل دارایی شون رو به نام خانومشون میزنن ولی همسر من علی رغم میلش گفته نصف نصف 

اول گفته بود اگه پول نصفشو دادی یا اینکه دور اول نصف نصف 

دید که ناراحت شدم گفت باشه نصف نصف چیزی هم نمیخواد پول بدی 

حسرت زنایی رو میخورم که به میل همه دارایی به اسم زن میزنن

الانم میخوام ماشینی که برام گرفته بود رو به خودش پس بدم چون به دلم نیست اصلا

نده من پس دادم مثل پی پشیمونمممم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درصد خیلی کمی از آقایون اموالشونو به اسم خانمشون میزنن

تازه اونم بعدش پشیمون میشن متاسفانه خیلی از خانما تا مال به اسمشون میخوره عوض میشن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

منم ب عنوان ی خانم،نصف رو بیشتر قبول دارم ،خب سهم اون بنده خدا از زندگی چی میشه؟از کجا معلوم خانم ناتو از آب درنیاد ،یا آقا،،،همه اموال رو ببرن سر اون یکی طرف بی کلاه بمونه ؟؟

عاقلانه همینه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
منم ب عنوان ی خانم،نصف رو بیشتر قبول دارم ،خب سهم اون بنده خدا از زندگی چی میشه؟از کجا معلوم خانم نا ...

فک کن یه خانوم کار کنه بیاد بکنه به اسم شوهرش 

همینجا اعدام صحراییش میکنن از پشت گوشی😂

فک کن یه خانوم کار کنه بیاد بکنه به اسم شوهرش همینجا اعدام صحراییش میکنن از پشت گوشی😂

🤭😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁