2777
2789
عنوان

مامانم اصلا حواسش به داداشم نیست

209 بازدید | 15 پست

تو سن بالا بچه دار شده انداخته گردن من و خواهرم 

اصلا حواسش بهش نیست 

حواسش به چیزای دیگه س 

الانم داداشم مریض شده انگار نه انگار از صبح زده بیرون 

چند سالشه داداشت

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این اشتباهه کلا گردن بچه هات بندازی..داداشت چندسالشه حالا؟

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

مادر منم همین بود. داداشم بیشتر به من وابسته شده بود تا به اون. انگار بچه من بود.

بدبختی من اینجاس که داداشم اصلا بهم وابسته نیست و از من بدش میاد 

دیروز بردمش کلاس تو خیابون دستم رو نمیگیره 

یا مثلا سوار تاکسی میشیم میگه خوشم نمیاد کنارت بشینم میره میشینه جلو 

با اینکه زیادم بهش محبت میکنم و خوراکی میخرم 

دختر آبجی من چشه 😑خیر سرش بچه دومشه

خودشم ۲۷ سالشه ولی بچه ۱ سالش یا رو زمینه یا بغل شوهرش

ینی من موندم بچه اولی بچجوری بزرگکرده

میره مامیشو عوض کنه میشوره ولو میزار رو زمین تا یکی دوساعت بعد شوهر بدبخت باید بیاد مای بیبی پاش کنه و لباسشو

😑😑😑😑😑

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

7 سالشه ولی خب مشکل داره

آخی بچه‌ست هنوز.. رسیدگی مادر رو میخواد

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

دختر آبجی من چشه 😑خیر سرش بچه دومشهخودشم ۲۷ سالشه ولی بچه ۱ سالش یا رو زمینه یا بغل شوهرشینی من مون ...

خب شوهرش پدر بچه س 

خودش خواسته بچه دارشه 

ولی اخه برادر به من چه ربطی داره 

نمیگم کلا نمی خوامش ولی این دیگه رسما گردن منه 

چون از اول هر کاری کردی مادرت خیالش راحته.

درسته من حتی مخالف بودم که مامانم بچه دار بشه ولی خب وقتی به دنیا اومد مهرش به دلم نشست 

ولی دیگه قرار نبود همه ی کاراش بیافته گردن من