2777
2789
عنوان

ختنه

100 بازدید | 7 پست

برای ختنه توی مشهد، کی خوبه مامانا؟

من پسرم بیضه نزول نکرده هم داره که باید عمل بشه، خودم شهرستانم، دکتر اینجا گفت ببرم مشهد، دکتر دوتاشو با هم عمل کنه. گفت برم پیش فوق تخصص. کسیو نمشناسم. لطفا پزشکی که راضی بودین، بگین عزیزان.

سلام عزیزم تو ی تاپیکی دیدم نوشته بودی ذخیره تخمدانت ۰.۱بوده باردارشدی؟توروخدا بگو حالم خیلی بده😭😭😭😢

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

سلام عزیزم تو ی تاپیکی دیدم نوشته بودی ذخیره تخمدانت ۰.۱بوده باردارشدی؟توروخدا بگو حالم خیلی بده😭😭 ...

آره من. دو سال بود که اقدام بودم و نمیدونستم ذخیره پایینم. پیش دکتر نزهت موسوی فر و هما اسکوئیان که تو مشهد هستن رفتم. هر دو گفتن بگرد دنبال اهدایی چون هم ذخیره پایینی هم سنت ۳۷ ساله. رفتم بیرجند پیش یه دکتری به اسم وجیهه هزاری که اون برام prp تخمدان انجام داد. بعدش شروع کردم اصلاح سبک ، ماه سوم حامله شدم، در حالیکه میخواستم کارهای اهدایی رو بکنم. ولی خدا برام خواست... ان شاالله خدا برای تو هم میخواد... هر موقع خودش صلاح بدونه میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره من. دو سال بود که اقدام بودم و نمیدونستم ذخیره پایینم. پیش دکتر نزهت موسوی فر و هما اسکوئیان که ...

سلام عزیز 

خدا فرزندتون رو حفظ کنه ان شاءالله 

عزیز منم در حال اقدامم ولی باردار نمیشم دیدم شما گفتین با اصلاح سبک دکتر تاجیک باردار شدین خداروشکر

من اینستا ندارم و نمیتونم متاسفانه اینستا داشته باشم میشه شما لطف کنین اون برنامه اصلاح سبک رو واسه منم بفرستین منم انجام بدم ان شاءالله منم باردار بشم

خدا خیرتون بده اگه واسم بفرستین یه عمر دعاگوتون میشم..

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
سلام عزیز خدا فرزندتون رو حفظ کنه ان شاءالله عزیز منم در حال اقدامم ولی باردار نمیشم دیدم شما گفتین ...

من از یک گروه برداشته بودم که رایگان بود.. ولی همونو مو به مو انجام دادم. الان میفرستم و لایکت میکنم. نگاه کن

سلام عزیز خدا فرزندتون رو حفظ کنه ان شاءالله عزیز منم در حال اقدامم ولی باردار نمیشم دیدم شما گفتین ...

۱- بیداری ساعت ۰۷:۳۰

۲- آب ولرم، آبلیمو، عسل (در صورتیکه در این تایم مکمل مصرف میکنید، قبل از صبحانه باشد)

۳- ماساژ رحم و لنف ها ۱۵ دقیقه

۴- صبحانه ساعت ۰۸:۰۰ (قبل از ساعت ۰۹:۰۰)

۵- ساعت ۱۱:۰۰ میانوعده (یک واحد میوه، خشکبار (بادام درختی پوست کنده ۳۰-۲۵ عدد))

۶- ساعت ۱۳:۰۰ ناهار (نصف بشقاب سالاد و سبزیجات، ۲ قاشق جوانه گندم یا ماش یا عدس، یک چهارم پروتئین و حبوبات، یک چهارم نان یا برنج یا ماکارونی) *مصرف مکمل ها شامل ویتامین D3 هزار، امگا ۳، ...)

۷- خواب ظهر ممنوع مگر در صورت خستگی شدید در حد ۳۰ دقیقه

۸- ۳۰ دقیقه رقص طوری که استرس و غصه فراموش شود و ضربان قلب بالا رود

۹- ۳۰ الی ۴۰ دقیقه پیاده روی تند طوری که ضربان قلب بالا برود یا ایروبیک

۱۰- عصر میانوعده شامل دو واحد میوه مثلا یک سیب و یک پرتقال یا هر میوه دیگر + دمنوش زنجبیل، نعناع فلفلی، دارچین، چای سبز یا هر دمنوش دیگری

۱۱- اگر مکمل دارید نیم ساعت یا یک ساعت قبل از شام مصرف شود

۱۲- شام قبل از ساعت ۲۱:۰۰ میل شود

۱۳- روزانه یک عدد تخم مرغ باید میل شود. هر روز سالاد و سبزیجات استفاده شود. جوانه ها حذف نشوند. مصرف حبوبات روزانه، ضروری است‌.

۱۴- ساعت خواب قبل از ۲۳:۰۰ باشد.

۱۵- روزانه ۲۵ تنفس شکمی داشته باشید.

۱۶- از جوراب، دستکش و پیش بند استفاده کنید. سعی کنید بعد از حمام دمنوش میل کنید.

۱۷- قند، شکر، فست فود، نوشابه و کیک مصرف نشود. روغن مصرفی کنجد و زیتون باشد.

ان شاالله که میشید... خدا خیلی بزرگ و مهربونه ❤

خدا خیرتون بده که فرستادیم دعا کنین منم باردار بشم

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰