2777
2789

خاطره هاش 

بیرون رفتن ها و دردل های شبانه با دوستات و غم ها و شادی هاش با فرض این که اون آدما رو هم همونجا میزاری و با خودت به آینده نمیبری آدمایی که به درد همون مرحله از زندگیت میخورن و جایی در آینده تو ندارن ولی خییلی خوبن برات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌واردمرحله بعدمیشی بادوستاتم میتونی ادامه بدی دوستیت رو

اره خب ولی نه مثل قبل 

ما هر کدوم میریم شهر خودمون شاید سالی یکبار همو ببینیم یا نبینیم پیام هم هفته ای یک بار شاید اونم اینستایی چیزی مثل دوستای دبیرستانم

خیلی ناراحت بودم حتی گاهی از خواب میپریدم از غصه ولی کنار اومدم من شهر دیگه درس میخوندم و دیگه همه دوستا خاطره شدن با دو سه تا شون تلفنی گه گاه در ارتباطم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من هنوز دانشجوام ، فک کنم سخت باشه کنار اومدن باهاش🥲

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

سخته ولی بالاخره می‌پذیری که زندگی همیشه یه چیزی رو می‌گیره و یه چیزی می‌ده. باید قبول کنی اون دوره تموم شده و حالا وقت ساختن چیزای جدیده. آدمای جدید، خاطره‌های جدید. بعضی چیزا فقط مال همون فصل از زندگی‌ته، نمی‌شه بکشی‌شون تا آخر.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اخ اخ بره برنگرررررده اون روزا.هرروزش مردم و زنده شدم

نفهمیدم دانشجویی یعنی چی اصلا

ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا دلتنگ اون روزا میشم...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من ک کلا جو دانشگاه لیسانسم و بچه هاشو دوس نداشتم

البته الان برای ارشد و دانشگاه رفتن دوباره ذوق دارم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بعد دوران دانشگاه گوشی ها شونم جواب نمیدادن

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.