saaaaaamiiiingol مدیر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9965 عنوان بیاید یه چی بگم بهتون | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست پربازدیدو خوندم دلم میخاد عاشق شدنو تجربه کنم ولی چرا هنوز هیچ کسو حتی دوستم نداشتم؟؟ کراش زدما زیادم کراش زدم ولی همش برا لحظه بود و شوخی ولی نه تاحالا کسی منو دوست داشته نه من کسیو دوست داشتم چه برسه به عاشقی خو منم دلم خواست 😕😕😕😕 ... 1404/01/28 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9965 اسی عشقا از این چیزا هم دارن 🤮😅😅😅 نه از اون عشقای تر وتمیز میخام 😂😂 ...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 عیی خاک تو سرش ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن رو کاپوت ما اینکارو کردن من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9965 ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن رو کاپوت ما اینکارو کردن بوووقو میکشیدی بهشون اگر حواسشون نبود تو ماشینین ...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 بوووقو میکشیدی بهشون اگر حواسشون نبود تو ماشینین ن اتفاقن بی صدا نشسته بودم کاری ب کارشون نداشتم 😅😅دختره فهمید من تو ماشینم رفتن جای دیگه باورت میشد همونطوری وصل بهم رفتن جای دیگه پسره ول نمیکرد😅😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 بوووقو میکشیدی بهشون اگر حواسشون نبود تو ماشینین ن ترسیدم پسره وحشی بشه بهم حمله کنه من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
پیتزاخودمپززز عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1463 ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن رو کاپوت ما اینکارو کردن ماشینو روشن میکردی یا یه بوق میزدی 😂😂😂
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 ماشینو روشن میکردی یا یه بوق میزدی 😂😂😂 میترسیدم پسره بهم حمله کنه تک و تنها تو ماشین شب فکرشو کن جابه جا شدن ولی پسره وصل بود هنوز ول نمیکرد😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
پیتزاخودمپززز عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1463 میترسیدم پسره بهم حمله کنه تک و تنها تو ماشین شب فکرشو کن جابه جا شدن ولی پسره وصل بود هنوز ول نمیکر ... اره یکم ترس داره خدایی😂😂خااک تو سرشون 😖😖
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 اره یکم ترس داره خدایی😂😂خااک تو سرشون 😖😖 بگو آخه چ لذتی داره واست من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9965 ن ترسیدم پسره وحشی بشه بهم حمله کنه غلط میکرد، از ترس ابروش فرار میکزد ...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 غلط میکرد، از ترس ابروش فرار میکزد فرار ک میکرد ولی قبلش ممکن بود بهم حمله کنه لگدی بزنه ب ماشین یا ماشین رو پنچر کنه حقیقتش ترسیدم بعد دختر راضی بود مگه بهش تجاوز کرده بودن من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9965 فرار ک میکرد ولی قبلش ممکن بود بهم حمله کنه لگدی بزنه ب ماشین یا ماشین رو پنچر کنه حقیقتش ترسیدم بعد ... نه از اینکه رابطشو لو بره 😂😂😂 ...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 نه از اینکه رابطشو لو بره 😂😂😂 بنظرت کسی ک میاد تو جای عمومی خودشو میزاره در اختیار براش مهمه لو بره یا نره😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅