2777
2789
عنوان

بیاید یه چی بگم بهتون

270 بازدید | 27 پست

پربازدیدو خوندم دلم میخاد عاشق شدنو تجربه کنم 

ولی چرا هنوز هیچ کسو حتی دوستم نداشتم؟؟ 

کراش زدما زیادم کراش زدم ولی همش برا لحظه بود و شوخی 

ولی نه تاحالا کسی منو دوست داشته نه من کسیو دوست داشتم چه برسه به عاشقی 

خو منم دلم خواست 😕😕😕😕

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا من زدم دلم میخاد این حسو تجربه کنم یه حسام نامی اومدت درخواسته دوستی داده حسام تو روحت 😂😂

وایی😂

: پسرای کاربلد

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

خدا کنه یکی عاشقم بشه🥺

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

باور کن 18 سالشه برم لپشو بکشم بگم چه طوررررری گوگولی

جون😂

اگ پیامارو ببینه وای😂

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

عشق فقط وقت آدمو میگیره شب و روز آدمو میگیره و آخرش یه شکست بزرگ داره مگر اینکه اون طرف خیلییی عاشقت ...

حالا عشقم نه 

یکی که دوستش داشته باشم 

دوستم داشته باشه 

منظورم این دوستیای خیابونی و اینا نیستا 

اصلا خودمو تاحالا درگیر این علاف بازیا نکردم هیچوقت خداروشکر 

از اونا که تو لحظه اس 

...

وای بچه ها دیشب من بیمارستان بودم چ صحنه چندشی دیدم 

تو ماشین بودم ی پرستاری اومد جلوی ماشین با ی پسره ک نمیدونم کادر درمانی بود یا ن پسره دستشو کرد تو یقه دختره 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وای بچه ها دیشب من بیمارستان بودم چ صحنه چندشی دیدم تو ماشین بودم ی پرستاری اومد جلوی ماشین با ی پسر ...

اسی عشقا از این چیزا هم دارن 🤮😅😅😅