2777
2789
عنوان

توروخدا بگین گندمو چجوری بشورم

106 بازدید | 20 پست

من از همکارم خوشم میاد بعد امروز اومد پیشم جوگیر شدم پریردز تولدش بود گفتم عههه دکتر شما الان انگاری ۳ روزتونه😅بعد برداشتم یه عکس از بچگیام بهش نشون دادم اونم‌ معمولی برخورد کرد الان سرم درد کرد گفتم چراااا اینکارو کردم

😂😂😂سه روزتونه رو خوب اومدی 

ولی عکسو نه .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا اززنیکه دنبالش بدوه بدشون میاد به جاش براش سوسکی عشوه بیا ولی تا میبینیش دهنتو از خوشحالی تا حل ...

اره اینجوری ام خیلی خوبه 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اخه میدونی چیشد دکتر میدونه من رژیم لاغری گرفتم‌بعد این عکسمو نشون دادم گفتم ببین چه لاغر بودم

بزار اون خودش دنبال کشف کردنت باشه ‌خودت سریع همه چیزو رو نکن .🌼

میشه یکم‌یادم بدی من بلد نیستم

برو تواینستا خیلی خوب راجعبش توضیح داده.ک اگه تابلو دنبال طرف بیفتی ازت فراری نیشه مردا عاشق شکارکردن هستن باید فکرکنه اونه داره مخ تورو میزنه.لحن صدا وتیپ زنانه خیلی تاثیرداره .بزن راههای افزایش انرژی زنانه هنه رو بهت توضیحومیده.بعد ی مدت زیاد جلو چشمش باش احساس کردی داره جذبت میشه ی مدت خیلی کوتاه دورشو ودوباره برگرد کلا باید اطلاعاتتو درین باره بیشترکنی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اخه من قبلا رژیم میگرفتم اومد گفت چه لاغر شدی ویتامین اینا بهم معرفی کرد گفتش بخور

به قول یکی از دوستای ک گفت زیر زیرکی عشوه بیا همین کارو کن .ولی خودتو سبک نکن .با پا پیش بکش با دست پس بزن .