بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیم سخت نگیر الان هنوز ده هم نیست دو تا شامم خیلی فرصته دو ساعت تند تند کاراتو بکن دو ساعتم شام بپز تازه میتونی یکی دوساعتم مرخصی ساعتی بگیری بری
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیم سخت نگیر الان هنوز ده هم نیست دو تا شامم خیلی فرصته دو ساعت تند تند کاراتو بکن دو ساعتم شام بپز ...
در ضمن به این نمیگن ناخونده بنده خدا از صبح خبر داده که
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
از بیرون بگیر،قوم شوهره،بذار شوهرت دست کنه تو جیبش.
من جدیدا این کارو میکنم .البته من فقط مامانم و مادرشوهرم میان خونم .مامانمم بنده خدا خودش غذاشو میاره .البته شرایط منو اسی فرق داره من از ۱۰تا۹شبه کارم .کارمم خیلی سنگینه
سخت نگیر عزیزم ایشون که زنگ زده دیگه ناخونده نیست بعد از کارت هم کلی وقت داری غریبه که نیست یه مدل شام بزار و تمام...همیشه مادربزرگ خدابیامرزم می گفت مهمون که از در خونه میاد تو غم وغصه از در دیگه میره بیرون
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍