2777
2789
عنوان

واسه خودم همه چی خریدم ولی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 91 پست
به نظرم ربطی نداره،این صحبتای من نشونه ی علاقه نداشتن نیست من یه کیلو گوجه هم بخرم واسه خونه همسرم ب ...

برو خدا شکر کن شوهرت پول برمیگردونه باز چکار کنه بنده خدا.اینهمه نعمت داری دوربرت مثل بچه و مثل شوهر مثل خیلی چیزای دیگه هی ناشکری میکنی حال نمی چسبی .خیلی تو گذشته سیر میکنی.الان افسوس گذشته بخوری درست میشه .فک میکنی همه پولدار خوشبختن مسلما اونا هم تو زندگیش خیلی چیزا ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واه؟ چرا؟؟

چرا؟ چون الان دخترای مجرد دارن کار میکنن خرج خانواده میدن ، چون خانمای متاهل کار میکنن خرج زندگیشون رو میدن و اون وقت شما شوهرت کار کردن زمین ، خونه ، ماشین فراهم کرده و قطعا لباس و.... رو برای شما بیشتر از خودش فراهم کرده اون وقت میگی اینطور ....

چرا؟ چون الان دخترای مجرد دارن کار میکنن خرج خانواده میدن ، چون خانمای متاهل کار میکنن خرج زندگیشون ...

خب مجرد باشی و برای خانواده خرج کنی مشکلی نداره

خواهرای منم اینجوری بودن و افتخار میکنن

بعد با یه امیدی ازدواج میکنی دیگه،درسته؟

که وضعیت بهتر بشه 

خانم متاهلی که کار مبکنه،ته دلش دوس داشت شوهرش پولدار بود و نمی‌رفت سر کار 

البته بیشترشون اینجوری هستن ،عده ی کمی از سر علاقه میرن 

خب مجرد باشی و برای خانواده خرج کنی مشکلی ندارهخواهرای منم اینجوری بودن و افتخار میکننبعد با یه امید ...

ببخشید خیلی ادم سطحی نگر هستی انگار خودخواه هم هستی .چرا با یه ادم پولدار ازدواج نکردی ؟

ببخشید خیلی ادم سطحی نگر هستی انگار خودخواه هم هستی .چرا با یه ادم پولدار ازدواج نکردی ؟

من مگه چه توقعی دارم؟ خیلی توقع زیادیه که همسر آدم بتونه نیازهای رو برطرف کنه؟ نیاز به پولدار بودن نداره به خدا 

دقیقا منم اینجوری بودممثلا هرر سال می‌گفتیم امسال وضعیتمون بهتر میشه ولی نمیشد ،هیچ چیز اضافه ای نمی ...

فهمیدم ک باید در هر حال چیزی ک نیاز هست رو خرید و نگران نبود ولی بازم دست خودم نیست🤦‍♀️

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من مگه چه توقعی دارم؟ خیلی توقع زیادیه که همسر آدم بتونه نیازهای رو برطرف کنه؟ نیاز به پولدار بودن ن ...

من فکر میکنم  سطحی نگری خودخواه هستی .گویا معلم هستید.ولی افکار پریشونی دارید. دقیق نمیتونم بگم.چون من نه از شما نزدیک دیدم ولی کاربرا دیگه همینو از حرفات برداشت کردن

۳۵🥲

35 که تازه بنظر من شروع زندگی بهتر هست.جونیت تگذشته اتفاقا الان خونه و ماشین داری خیابت راحتتره و راحت تر میتونی زندگی کنی.مخارج را هم واقعا نمیشه وظیفه مرد دونست.زندگی دونفره هست و شرایط خیلی سخت شده همه باید کمک کنند.اگه تا الان همه را خرج لباس و تفریح کرده بودید بعد از این نمیتونستید به این راحتی خونه بخرید و همش استرس خونه را داشتی بهترین کارو کردی الان میتونی به لباس و اینا برسی.منم هدفم این بود تا 35 به ثبات برسم و خونه وماشین داشته باشم و 10 سال بکوب کار کردم و ماشین خریدم و وام و قسط و کم پوشیدن و بدون تفریح ولی دقیقا سر 35 سالگیم خونه هم خریدم.الان با خیال راحت بیشتر به خودم میرسم و کلاس میرم.

درسته ولی یه عده اصلا متوجه نمیشن من چی میگم

میدونی چرا متوجه نمی شن ؟ 

آخه اینقدر مشکلات و فکرا و دلخوری های سنگین تر دارن که حرفای شما براشون شبیه شوخیه .....

شما از چیزی ناراحتی که مشکل اکثررریت جامعه بود تو سالهای اخیر ......بی پولی 

در حالی که وضع شما بد هم نبوده ..... الحمدالله خونه و ماشین رو گرفتین ..... خدا رو شکر دبیری قبول شدی .....

قدر نعمت هات رو بدون 

شما مطمئنی دبیری! آخه اصلا منطق یه معلم تحصیل کرده رو نداری! خب به یه آدم پولدار شوهر میکردی که الان غصه نخوری! واقعا متاسفم وقتی میبینم یکی برا یه چیزایی غصه میخوره که اصلا ارزش نداره. فکرکن همه چی گرفتی الان مثلا چی بهت اضافه میکرد؟ تورو خدا ببین معلم بچه‌ های مارو که ما باید بهش درس زندگی بدیم.اگه شوهرت داشت برات بهترین چیزا رو میگرفت

حسادت تنها دردی‌ست که از شادی دیگران ناشی می‌شود!
2790
2778
2791
2779
2792