2777
2789
عنوان

واسه خودم همه چی خریدم ولی 🥲

1548 بازدید | 91 پست

بعد از ۱۳ سال زندگی با شوهرم ،امسال سال اولیه که میرم سر کار 

حقوق شوهرم خییلی کم بود،ولی خونه و ماشین و زمین با سختی و قرض و .. خریدیم ،کلا تو سختی بودیم و خییلی اوقات چیزی میخواستم شوهرم نمیتونست تهیه کنه

امسال رفتم سر کار واسه خودم همه چی خریدم

بهترین کفشا،لباس خونگی،طلا ی قسطی،عطر مورد علاقم،محصولات پوستی 

ولی 

نگاه خودم میکنم میبینم بهترین سال‌های عمرم تو نداری گذشت،جوونیم چیزی نپوشیدم،یا خییلی کم 

از شوهرم دلخور میشم،میگم چرا نتونست این چیزای عادی رو تو جوونیم برام‌تهیه کنه

آیا من خودم باید خرج خودمو بدم🥲

حق داری عزیزم ولی چه میشه کرد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ک میتونی لذت ببر. چ کوفت خودت میکنی

شاید زودتر باید این تصمیمو میگرفتی

شکرخدا شوهرت زحمت کشیده جمع کرده.‌بیشتر مردم همینطور زندگی میکنن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

با این فکرا شیرینی الانتو تلخ نکن 

خداروشکر کن هزار مرتبه ک تونستی خودت انجامش بدی 

دیر بشه حسرت نشه💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

درسته،خدا را شکر ولی گاهی دلم میگیره

دلت نگیره 

ب اون دسته از آدما فکر کن هموز نرسیدن مثل من 

من هنوز نرسیدم ک برا خودم درآمد داشته باشم و از حقوق خودم خرید کنم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅