2777
2789
عنوان

واسه خودم همه چی خریدم ولی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 91 پست
واقعا گاهی دلم میگیره لباسامو میپوشم تو آینه به خودم میگم کاش تو جوونیم میپوشیدم

دیگه حسرت نخور عزیزم سعی کن الان از زندگیت لذت ببری مگه چند سالته

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

از زنایی که دست رو دست میذارن تا مرد بدبختتت هم‌زندگی فراهم کنه هم خرج زنه بده خوشم نمیاد🫤🫤🫤خودتم ...

منمممم 

مخصوصا مردی ک دیگ تلاشش برا زندگی میکنه، 

بعضی خانما فک میکنن پرنسسن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از زنایی که دست رو دست میذارن تا مرد بدبختتت هم‌زندگی فراهم کنه هم خرج زنه بده خوشم نمیاد🫤🫤🫤خودتم ...

ببین وظیفه ی زن نیست خرج خودشو دربیاره

حداقل تو فرهنگ ما اینجوری نیست 

زن چه گناهی کرده مگه 

آره،اصلا فکر نمیکردم برم سر کاراینم یه دفعه شد

پس خداروشکر

منم شاید برم سرکار. هرچند اصلا دوست ندارم ولی خسته شدم از بس شوهرم حرف زد و منو هل داد جلو

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

منمممم مخصوصا مردی ک دیگ تلاشش برا زندگی میکنه، بعضی خانما فک میکنن پرنسسن.

بآور کن همه ی خانما پرنسس هستن 

وظیفه ی مرد هست خانمش رو تامین کنه ،از هر نظر

زن وظیفه ای نداره کتر کنه،خرج خودشو بده

پس واسه چی شوهر کرده؟ میموند خونه ی پدرش که بهتر بود 

ببین وظیفه ی زن نیست خرج خودشو دربیارهحداقل تو فرهنگ ما اینجوری نیست زن چه گناهی کرده مگه

عزیزم شوهرت چه تقصیری داره گناه داره .اون هم از خیلی چیزا گذشت ‌.همین که مسئولیت پذیرن خدا شکر کن

اشکال نداره،الان لذتشو ببر و به خودت زهر نکن

مرد میشناسم تا لنگ ظهر تو خونه می‌خوابه در حالی که زنش می‌ره بیرون کار می‌کنه و از صبح تا بعدازظهر سرکاره،مرده هم همش طلبکار و دیگه هم عادت کرده به این رویه متاسفانه

ولی شما که حداقل شوهرت زحمت خودش رو کشیده و مفت خور نبوده

بآور کن همه ی خانما پرنسس هستن وظیفه ی مرد هست خانمش رو تامین کنه ،از هر نظرزن وظیفه ای نداره کتر کن ...

فقط برا اینک یکی خرجتونو بده شوهر میکنید؟؟؟؟ 

ازدواج میکنه ادم به ثبات روحی روانی جنسی برسه،، 

کار واقعا سخته ولی خب استقلال هم لذت داره

من از اینکه یکی خرجم کنه بیشتر لذت میبرم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

۳۵🥲

سنی نداری که 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻