دلشکسته2 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 860 عنوان این جمله یعنی چی 173 بازدید | 15 پست من به تو فکر نمی کنم اما تو لباس گرم بپوش 1404/01/28 | 06:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراروتکرار۲ عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 6169 😐یعنی من دارم انکار میکنم ولی نگرانتم بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱
دلقک_دربار_قلب_ها عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 3416 یعنی میگه هنوزم حواسم بهت هست و نگرانتم دشمنانت را بکش و اگر میتوانی دوستانت را هم؛
دلشکسته2 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 860 کی اینو بهت گفته؟ همسرم که داریم از هم جدا میشیم
بابونه381 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1676 میگه من همیشه به فکرت بودم و مواظبت ولی الان دیگه باهم نیستیم و به فکرت نیستم پس مراقب خودت باش
دلشکسته2 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 860 یعنی میگه هنوزم حواسم بهت هست و نگرانتم آخه خودش گفته بیا جدا بشیم خودش مقصر بود ولی بازم من گفتم زندگیمون رو خراب نکنیم ولی خودش اصرار که جدا بشیم اصلا نمی فهممش مثل دیوونه ها رفتار می کنه البته پست گذاشته ولی میدونم با منه
دلقک_دربار_قلب_ها عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 3416 آخه خودش گفته بیا جدا بشیم خودش مقصر بود ولی بازم من گفتم زندگیمون رو خراب نکنیم ولی خودش اصرار که ج ... مودی هست شاید از دوست داشتن میترسه میخواد جدا شه شایدم منظورش تو نیستی دشمنانت را بکش و اگر میتوانی دوستانت را هم؛
smane85 عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 11 همسرم که داریم از هم جدا میشیم چ بد ولی خب منظورش که ن قطعا ی دوست داشتنی هست که اینو گفته
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9952 یعنی باید دوست داشتنمو انکار کنم ولی هنوز حواسم بهت هست هنوز نگرانتم کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
دلشکسته2 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 860 یعنی باید دوست داشتنمو انکار کنم ولی هنوز حواسم بهت هست هنوز نگرانتم شما آقا هستید نظرتون برام خیلی مهمه از نگاه خودتون بگید مردی که اصرار داره به جدایی بعد این جمله ها یعنی چی ؟یعنی چی تو ذهنشه خب پس چرا میگه جدا بشیم؟
دلشکسته2 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 860 یعنی باید دوست داشتنمو انکار کنم ولی هنوز حواسم بهت هست هنوز نگرانتم تا چند ماه می گفت فقط طلاق بعد یه سری گفت من نظرم جدا شدن نیست اما بلافاصله می گفت من صد در صد از این زندگی نا امیدم شما مردها همه همین طوری هستید یا ایشون رفتارهاش عجیبه؟
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 9952 شما آقا هستید نظرتون برام خیلی مهمه از نگاه خودتون بگید مردی که اصرار داره به جدایی بعد این جمله ها ... باور کنید نمیدونم دقیقا ولی نرمال نیستاینبار شما اصرار کنید به جدایی ، شاید تلنگری شد و نظرش عوض شد کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
وارسته1400 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 3506 شما آقا هستید نظرتون برام خیلی مهمه از نگاه خودتون بگید مردی که اصرار داره به جدایی بعد این جمله ها ... نمیشه دقیقا رو عین کلمات و جملات حساب کرد ...میبینی بعضی وقتها آدم یه چیزی تو دلش هست اما دقیقا برعکسش رو به زبان میاره . مثلا من دلم فلان چیز رو میخواد اما میگم نمیخوام ! نمیخوام ! شما باید واکنش نشون ندید ، صبر کن ...تو عمل نندازش بچه هم داری؟ در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم