2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی میگه هنوزم حواسم بهت هست و نگرانتم

آخه خودش گفته بیا جدا بشیم 

خودش مقصر بود ولی بازم من گفتم زندگیمون رو خراب نکنیم ولی خودش اصرار که جدا بشیم 

اصلا نمی فهممش مثل دیوونه ها رفتار می کنه 

البته پست گذاشته ولی میدونم با منه

آخه خودش گفته بیا جدا بشیم خودش مقصر بود ولی بازم من گفتم زندگیمون رو خراب نکنیم ولی خودش اصرار که ج ...

مودی هست شاید از دوست داشتن میترسه میخواد جدا شه شایدم منظورش تو نیستی 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

یعنی باید دوست داشتنمو انکار کنم ولی هنوز حواسم بهت هست 

هنوز نگرانتم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

یعنی باید دوست داشتنمو انکار کنم ولی هنوز حواسم بهت هست هنوز نگرانتم

شما آقا هستید 

نظرتون برام خیلی مهمه 

از نگاه خودتون بگید 

مردی که اصرار داره به جدایی بعد این جمله ها یعنی چی ؟

یعنی چی تو ذهنشه خب پس چرا میگه جدا بشیم؟

یعنی باید دوست داشتنمو انکار کنم ولی هنوز حواسم بهت هست هنوز نگرانتم

تا چند ماه می گفت فقط طلاق بعد یه سری گفت من نظرم جدا شدن نیست اما بلافاصله می گفت من صد در صد از این زندگی نا امیدم 

شما مردها همه همین طوری هستید یا ایشون رفتارهاش عجیبه؟

شما آقا هستید نظرتون برام خیلی مهمه از نگاه خودتون بگید مردی که اصرار داره به جدایی بعد این جمله ها ...

باور کنید نمیدونم دقیقا 

ولی نرمال نیست

اینبار شما اصرار کنید به جدایی ، 

شاید تلنگری شد و نظرش عوض شد 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

شما آقا هستید نظرتون برام خیلی مهمه از نگاه خودتون بگید مردی که اصرار داره به جدایی بعد این جمله ها ...

نمیشه دقیقا رو عین کلمات و جملات حساب کرد ...

میبینی بعضی وقتها آدم یه چیزی تو دلش هست اما دقیقا برعکسش رو به زبان میاره . مثلا من دلم فلان چیز رو میخواد اما میگم نمی‌خوام ! نمی‌خوام ! 

شما باید واکنش نشون ندید ، صبر کن ...تو عمل نندازش 

بچه هم داری؟

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم