2777
2789

خانوما کسی تجربه ای داره؟ دیگه کشش ندارم

۲۱ ماهشه قبلا میگفتم برای دندونه،الان دندون هم در نمیاره هرشب پامیشه فقط گررررریه داد 

گریه های خیلی وحشتناک 

از شیش ماهگی اینجوریه

هرچی دکتر رفتم آزمایش گرفتم بی تاثیره 

هیچ کی نمیگه چرا 

تروخدا اگه کسی می دونه بهم بگه چیکار کنم دیگه مغزم کشش نداره دوسدارم بمیرم و صدای گریه هاشو نشنوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه گریه های بچه خیلی خستم کنه بنظرم هنزفری میزارم آهنگی چیزی گوش میدم چون سردرد میگیرم 🫠

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پسر منم گاهی شبا بیدار میشد، بی وقفه گریه میکردگریه بی دلیل و روانی کنندهالبته هر شب نبود

خوب شد؟ من یه پسر سه ماهه هم دارم روزا فقط باید یدو یدو کنم شب که میخوام بخوابم چندساعتی نمیزاره دخترم 

قران بزار بالای سرش.. کولیلک نداره؟

۴ قل بخون هرشب صدقه بده  بغلت بگیر آروم بشه خودت آرومی؟یاناراحتی چیزی داری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دختر منم تو این سن اینجوری شدبیشتر بغلش کن. از شیر نگرفتی؟ من از شیر گرفته بودم گفتن ب خاطر این بوده

۱۶ ماهگی از شیر گرفتم.

اخه دخترمن از ۶ ماهگی همینه