2777
2789

سفید زرد آبی

رنگ لباست؟

گاهی درست میگم

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سفید زرد آبیرنگ لباست؟گاهی درست میگم

آبی داره یکم.

حس کراشم بهم چیه؟

پیام یا زنگ میزنه؟

دوباره پیشنهاد رابطه میده؟چه زمانی؟

از نظرش چجور دختری ام؟.

اکسم چه حسی داره از کاتمون؟

برمیگرده؟چه زمانی؟

آبی داره یکم.حس کراشم بهم چیه؟پیام یا زنگ میزنه؟دوباره پیشنهاد رابطه میده؟چه زمانی؟از نظرش چجور دختر ...

عزیزم این همه 😂

حس کراشت خوبه 

اکست هم برنمیگرده

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

اسم یا حروف اونی ک باهاش ازدواج میکنم؟

نمیدونم😂

سفید زرد آبیرنگ لباست؟گاهی درست میگم

امسال رتبم اونی که تو ذهنمه میشه ؟ میتونم به رتبه بهتریم فک کنم ؟ من بهتر میشه رتبم یا دختر عموم ؟ زیاد فاصله داریم ؟ همسر ایندم اونقدری که دلم میخواد پولدار هست ؟ 

عزیزم این همه 😂حس کراشت خوبه اکست هم برنمیگرده

حس پارتنرم بهم چیه ازدواج داریم چند وعده دیگه؟

بتمني أنساك، زي ما أنت نسیتني في یوم!بتمني أنساك، و أنسی أنی أنا حبیتک یوم…آرزو میکنم فراموشت کنم، همانطور که تو یک روز مرا فراموش کردی!آرزو میکنم فراموشت کنم، و فراموش کنم که یه روز عاشقت بودم.