2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال ذهنمو درگیر کرده

240 بازدید | 16 پست

من مشکل روده تحریک پذیر از نوع شدیدش دارم که هیچی روم اثر ندارع دکتر ماه پیش رفتم 2مبلیون دارو نوشت تاثیر نداشت این ماه رفتم دوباره 2وپنصد نوشت ماه قبل گفت بعد یک ماه بیا اینبار گفت برا دوماه دارو نوشتم واینا یعنی من بعد دوماه دوباره برم پیشش یا نه چون دارو ها باز تاثیری نداره وسرشم فوق العاده شلوغه بعد همش تاکید داشت مشکل افسردگی داشتی قبلا واینا ماه قبل گفت ارجاع میدم روانپزشک اینبار چیزی نگفت گیج شدم یعنی بعد دوماه برم پیشش یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنی روده ی تحریک پذیر داری؟ اول باید از هر لحاظ چک بشیو اگر واقعادلیل موجهی نداشته باشه میگن تحریک پذیر!

یعنی اگر تمام ازمایشاتت رو انجام دادی و کولونوسکوپی هم شدی و هیچ علتی نداره، اونوقت تو سندروم روده ی تحریک پذیر داری 

وگرنه همین طوری الکی دارو نخور

مطمعنی روده ی تحریک پذیر داری؟ اول باید از هر لحاظ چک بشیو اگر واقعادلیل موجهی نداشته باشه میگن تحری ...

ببین آزمایش مدفوع ندادم با کولونوسکوپی آزمایش خون دادم نرمال بود فقط کمبود ویتامین دی سونو کبد چرب گرید یک و سی تی شکم ولگن هم طحال کمی بزرگ ۱۳سانتی متر فاقد توده فضا گیر دهم آنها نمای پی سی او ولی دکتر گردن خورد هیچی نگفت کلافم کرد اینهمه هزینه و وقت هدر رفتن تهش هیچیییی

آها پس هیچی چون تو مشهد یک دکتر داخلی بود فوق العاده بود

این پروفسور بود خیر سرش بخدا فقط دنباله پوله الکی یه عالمه هزینه کردم هیچی کاش سرطان بگیرم بهتر ازاین مریضی گوهیهههه