2777
2789

بستگی داره منظورت از کارخونه چی باشه... کارخونه بزرگ و معتبر خوبه... ولی اگه منظورت از این شرکت ها و چیزای شخصی و کوچیک هست چیز خاص و جالبی نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره منظورت از کارخونه چی باشه... کارخونه بزرگ و معتبر خوبه... ولی اگه منظورت از این شرکت ها و ...

شرکتی که خط تولید و کارخونه جدا داره و بزرگه

حسابداریش داخل ساختمان اداریش 

🤍🐼🥥
هم اقاهستن هم خانم

من محل کار قبلیم همه خانم بودیم خیلی خوب بود..

این محل کار جدیدم نصف آقا ونصف خانمیم..

وتصمیم دارم ازاینجا برم..چون احساس میکنم رفته رفته روحساب همکار بودن گاهی روابط عادی میشه..

گاهی میبینم فلان همکار خانم نشسته پیش آقاهه داره اززندگیش میگه یا برعکس..بدجور حالم بدمیشه..

یا صدای خنده هاشون ...از جیک وپوک هم خبر دارن..

نمیدونم چرا احساس میکنم این جایی که میگید محیطش مردونه است من اگه جای شما بودم باتوجه به روحیات وعقایدم نمی‌رفتم.. 

من محل کار قبلیم همه خانم بودیم خیلی خوب بود..این محل کار جدیدم نصف آقا ونصف خانمیم..وتصمیم دارم ازا ...

متاسفانع انقد این چیزا عادی شده....حالم بهم میخورت

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

من محل کار قبلیم همه خانم بودیم خیلی خوب بود..این محل کار جدیدم نصف آقا ونصف خانمیم..وتصمیم دارم ازا ...

من جاییو پیدا نکردم همه خانوم باشن شما کجا کارمیکردین که همه خانوم بودن؟

بله دقیقا منم تازه اومدم تواین شرکت همه خانوما و اقایون بگو بخند وشوخی دارن 

حرف شخصی نمیزنن اما شوخی خیلی میکنن دررابطه باکار و اینا

🤍🐼🥥
شاغلی؟ من تازه شاغل شدم تعجب میکنم از این حجم از راحتی این راحتی ها مشکل ایجاد نمیکنه؟

نه داتشجو ام ولی کار پاره وقت داشتم تو محیط مردونه،متاسفانه اصن حد و مرز ندارن و شوخی های الکی میکنن

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...