2777
2789
متاسفانع انقد این چیزا عادی شده....حالم بهم میخورت

اون روز یکی از همکارای آقا قدیمی اومده بود..همه چنان دورش تو دفتر جمع شدن انگار نه انگار..اونم ازذوق رفت برای همه بستنی خرید بعد میگفتن ومیخندیدن..

من که رفتم سر کلاس اصلا نموندم..

نه داتشجو ام ولی کار پاره وقت داشتم تو محیط مردونه،متاسفانه اصن حد و مرز ندارن و شوخی های الکی میکنن

من دو روزه دارم میرم

همه باهم گرم حرف میزنن 

من مثل لال ها نشستم یه گوشه 

باهمه متفاوتم خیلی یه جوریه

🤍🐼🥥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روزه دارم میرمهمه باهم گرم حرف میزنن من مثل لال ها نشستم یه گوشه باهمه متفاوتم خیلی یه جوریه

اولشه ولی یه خط فرمزایی بذار مردا نتونن هر حرفیو بزنن،من چون مهربون و خاکی رفتار میکردم مردا شوخی های مسخره میکردن دیگ بعدش اصن محلشون نذاشتم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

عزیزم وقتی شما یه مدت طولانی عمده وقتتو با یکسری همکار حالا اقا یا خانم بگذرونی کم کم صممیت بینتون ایجاد میشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
من دو روزه دارم میرمهمه باهم گرم حرف میزنن من مثل لال ها نشستم یه گوشه باهمه متفاوتم خیلی یه جوریه

برای همین میگم مناسب نیست..

هرچی مرد تومحیط کار کمتر بهتر..

بعضی وقتا که همکارام رو میبینم اینقدررر راحتن میگم آخه اینا متاهلن خجالت نمیکشن؟؟؟

رفته سراغ یکی از معلمای آقا که راستی ماشین خریدی چرا شیرینی ندادی...اون روزم یکیشون برگشته میگه آقای فلانی همش با همین یه لباس میاد چرا تنوع نمیده.؟آخه به توچه..

ی سوال این شوخی ها تهش به جاهای باریک نمیکشه؟

محلشون نمیذاشتم نگشید،ولی چرا ممگنه بکشه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

نه عزیزم..مدرسه ابتدایی پسرونه است..ناظم ومتفرقات همه آقا هستن

فک نمیکردم این چیزا ب مدرسه هم راه پیدا کرده باشه

چ بد جو فرهنگیم خراب کزدن

برای همین میگم مناسب نیست..هرچی مرد تومحیط کار کمتر بهتر..بعضی وقتا که همکارام رو میبینم اینقدررر را ...

اینا که عادیه 

امروز یکی از همکارای من به همکار اقا به شوخی گفت گمشو بابا 

بعدشم داشت با دوستش با تلفن حرف میزد همین اقا اومد بهش گفت داری برنامه میچینی با دوستات؟ منم میام خونتون 

🤍🐼🥥
فک نمیکردم این چیزا ب مدرسه هم راه پیدا کرده باشهچ بد جو فرهنگیم خراب کزدن

در ظاهر خودشون میگن همکاری منظوری نداریم ولی من یکی حتی صبح ها به همکارای آقا تا مجبور نشم سلام هم نمیکنم..