2777
2789
عنوان

انگار اینبار جدی جدی تموم شد

289 بازدید | 18 پست

مامانم واسه بار دوم که رابطه ام رو تموم کرد شاید اگه  خودم مامان بودم حق میدادم ولی الان اصلا نمیتونم درکش کنم فکر کن با بابام زنگ زده به پارتنرم  همه چی رو تموم کردن  بعد میاد بغلم میکنه که ارومم کنه انگار نمیدونه که اون ادم چقدر واسه من مهم بود و چه ارزشی تو زندگی من داشت و الان اون با خیال راحت رفته خوابیده و من اینجا از معده درد دارم میمیرم  همین دیشب داشتم فکر میکردم وای چقدر رابطمون خوب شده 2 ماه حتی بحثم نکردیم باهم  چقدر همه چی خوبه و امشب اینطوری شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتنرت اصلا هیچی بهت نگفت؟

من اصلا باهاش حرف نزدم فقط ساعت 8 اینا که سرکاربود همه چی هم گلو بلبل بود باهاش حرف زدم 

مامانم اینا باهاش صحبت کرن و گفتن که انگار هیچی نگفته و ساکت بوده فقط تهش گفته که امیدوارم موفق باشه همین 

من اصلا باهاش حرف نزدم فقط ساعت 8 اینا که سرکاربود همه چی هم گلو بلبل بود باهاش حرف زدم مامانم اینا ...

ای بابا

تو که میدونی مامانت سر پارتنرت حساسه المپیادو شرکت میکردی بهونه دستشون نمیدادی خب

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ای باباتو که میدونی مامانت سر پارتنرت حساسه المپیادو شرکت میکردی بهونه دستشون نمیدادی خب

اره ولی واقعا تاریخشو یادم رفته بود  امروز خیلی گفت برو نگاه کن ببین چه خبره منم فکر میکردم تو اردیبهشت باشه ولی خب یکشنبه بوده مثل اینکه 

شاید سناتون کمه نگران هستن

نه بابا سر این نبود کلا مامانم ازش بدش میومد الانم یه چیزیدستشون اومد و رفتن تموم کردن 

نه بابا بچه نیستیم من 18 سالمه دیگه تقریبا اونم 31 سالشه

اره ولی واقعا تاریخشو یادم رفته بود امروز خیلی گفت برو نگاه کن ببین چه خبره منم فکر میکردم تو اردیب ...

هعی😬💔

حالا ولش بزار یکم آروم تر شدن بعدا با پارتنرت صحبت میکنی

به همین راحتی که تموم نمیشه رابطتتون، دعوایی چیزی نبوده آخه

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

هعی😬💔حالا ولش بزار یکم آروم تر شدن بعدا با پارتنرت صحبت میکنیبه همین راحتی که تموم نمیشه رابطتتون، ...

اره ولی وقتی من نتونم از خونه برم بیرون چیکار میتونم بکنم و قراره گوشیمو چک بکنن 

فردا صبح  خونه نیستن بهش زنگ میزنم حداقل یه خدافظی بکنیم ببینم چی میگه ولی واقعا امیدی ندارم