2777
2789

سلام عزیزانم

لطفا گزارش نــــــزن

بچها نامزد عقدموقت بودیم جداشدیم موقع عقد‌دایم بهم خورد

دی‌ماه روز آخره پریودیم رابط پشت بود من از ترس اطرافش ریخت قرص ۱،۵ خوردم

دی پریود شدم

بهمن هم با تاخیر پریود شدم

اسفند باید ۲۳ اسفند میشدم ک ۷ روز تاخیر اوفتاد و اول فروردین شدم

از آخرهای بهمن ماه  تا الان همش سینه درد شدید دارم سفت شده مخصوصا نوک سینم

و الان ۴ روز دیگ ان‌شاءالله باید پریود بشم اما کمردرد دارم قسمت بالای باسن بنظرتون دلیلش چیه‌؟ هیچوقت من قبل‌از پریود کمردرد نمیگرفتم خیلی نگرانم گوگل نوشته ۳ماه اول بارداری احتمال پریودی هست😭😭دارم سکته میکنم شهرمون کوچک شرابط تست و ازمایش ندارم دوتا داروخونه هست ک توی دوتاش خالهام هستن و یک داروخانه دیگم هست ک یکساعت و نیم فاصله باید با اتوبوس بریم اینم بگم باورتون شاید نشه من حتی رفیق ندارم بگم بره واسم بی‌بی‌چک بگیره😭 بچها کمر درد و سینه دردم خیلی مشکوکم کرده😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

دوبار پریود شدی بعد اون رابطه ، اصلا ممکن نیس حامله باشی

خیلی نگرانم از یک طرف هم توی اقوام دیدم پریودی و بارداری البته اونا حجم خونریزی‌شون کم بود

و اینکه درد سینه الانم کمر مشکوکم کرده😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار پریود شدی بعد اون رابطه ، اصلا ممکن نیس حامله باشی

خیلی نگرانم از یک طرف هم توی اقوام دیدم پریودی و بارداری البته اونا حجم خونریزی‌شون کم بود

و اینکه درد سینه الانم کمر مشکوکم کرده😭

خیلی نگرانم از یک طرف هم توی اقوام دیدم پریودی و بارداری البته اونا حجم خونریزی‌شون کم بودو اینکه در ...

نه عشقم اصلا امکانش خیلی کمه ، دیواره رحم ریزش کنه بچه نمیتونه لانه گزینی کنه بمونه ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیلی نگرانم از یک طرف هم توی اقوام دیدم پریودی و بارداری البته اونا حجم خونریزی‌شون کم بودو اینکه در ...

نه عشقم اصلا امکانش خیلی کمه ، دیواره رحم ریزش کنه بچه نمیتونه لانه گزینی کنه بمونه ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

واسم دعاکن دورت بگردم دارم سکته میکنم😭 اون رابط هم بزور بود💔 ازدواج‌مون هم بهم خورد خیلی کلا ناراحرتم😓🙏💔

واسم دعاکن دورت بگردم دارم سکته میکنم😭 اون رابط هم بزور بود💔 ازدواج‌مون هم بهم خورد خیلی کلا ناراح ...

حتما ❤️ انشالله که هیچ چیزی نیست ! 

هر چی که خیره برات پیش بیاد 💕

واسم دعاکن دورت بگردم دارم سکته میکنم😭 اون رابط هم بزور بود💔 ازدواج‌مون هم بهم خورد خیلی کلا ناراحرتم😓🙏💔