2777
2789
سه روز پشت هم تو یک ساعت خاص گفتم آخه دیگه بعد چند بار گفتن حفظ میشی و روون میشه گفتنش

من عمیقا اعتقاد دارم حضرت فاطمه(س)هیشکیو ناامید برنمی گ ردونه از آستانش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم قبلاً بودمهیچی باارزش‌تر از آرامشتون نیست پس سخت نگیرید

چطور تونستید خودتون رو وفق بدین؟

من خیلی ضعیفم

همیشه در حال ملامت خودمم

یکی بهم توهین هم کنه نمیتونم از خودم دفاع کنم

غصه میخورم

خودخوری میکنم

الانم یه مساله ای پیش اومده با اینکه دم دستی و پیش پا افتاده اس اما خیلی بهم ریختم

سه روز پشت هم تو یک ساعت خاص گفتم آخه دیگه بعد چند بار گفتن حفظ میشی و روون میشه گفتنش

روونه ولی زیاده

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

کمه ؟؟؟؟ 530تا

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

میگن خیلی سخته نباید گناه کنی و خیلی چیزا دیگه سرچ کن قشنگ میفهمی منظورمو ، ولی فکنم خودت نمیتونی بخ ...

یکی میگفت من خودم‌خوندم‌موقع پریود فقط نماز دادم ب مامانم بخونه همون لحظه یا اطرافیان

فعلا امضا ندارم
چطور تونستید خودتون رو وفق بدین؟من خیلی ضعیفمهمیشه در حال ملامت خودممیکی بهم توهین هم کنه نمیتونم از ...

نمی‌دونم منم کسی اذیتم می‌کرد نمی‌تونستم جواب بدم 

بنظرم بخشی‌اش فکر و خیال زیاد هست که باعثش میشه تو اوقات فراغتتون کمتر به ناراحتی‌ها و نگرانی‌هاتون فکر کنید

یه تایمی بذارید برید باشگاه اصلاً روحیه‌تون فرق می‌کنه 

از نظر سلامتی چکاپ بدید ببینید ویتامین‌هاتون اوکی هست یا نه، من خودم ویتامین‌های گروه B بدنم پایین که خودش عامل استرس و افسردگی‌ام هستش 

و خیلی کارهای دیگه مهم این دیگه خودم اگر جایی هم اشتباه کنم دیگه سرزنش نمی‌کنم خودم