2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یکی بهتون خیانت کنه یعنی لیاقت دوست داشتن شما رو نداره ،و کلا ادم خائن ادم بی لیاقت و بی ارزشی هست چه زن چه مرد

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

نداشتن سلامت روان، دلیل اصلی خیانتهاونکه خیانت میکنه سلامت روان داره و اگه دوستت هم داشته باشه دوست ...

خب یعنی رل من دوسم داره و کنار منم بقیه رو دوس داره؟🙁😂

شاید علاقه ای باشه ولی به درد نمیخوره دوستت نمی‌داشت بهتر بوداکثرا از سر تنوع طلبی و ذهن بیماری که د ...

ببخشید ابجی بنظر من امکان نداره کسی که خیانت میکنه به همسرش،اون رو دوست داشته باشه ،که اگر داشت جلوی شهوت طلبی و لذت طلبیش رو میگرفت و اصلا روش نمیشد به کسی که عاشقش هست خیانت کنه،اینکار به هیچ عنوان قابل گذشت نیست و اگر کسی که خیانت دیده ببخشه طرف رو به خودش توهین کرده و خودش رو حقیر کرده و بی ارزش،متاسفانه بعضی دونسته یا ندونسته میخوان اینطور جا بندازن که خیانت زن بدتره و خیانت مرد زیاد اشکال نداره ،بلاخره مرده نیاز داره ،وقتی اجازه همسر دوم و صیقه رو مذهب میده بهش خیانتش هم زیاد اشکال نداره ،؟!؟در صورتی که هیچ فرقی نداره چه زن چه مرد

ببخشید ابجی گلم سرتون رو درد اوردم،

شاد و پیروز باشید

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ببخشید ابجی بنظر من امکان نداره کسی که خیانت میکنه به همسرش،اون رو دوست داشته باشه ،که اگر داشت جلوی ...

خواهش میکنم درست میفرمایید

ولی بعضیا همه رو دوست دارند مثال رل استارتره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببخشید ابجی بنظر من امکان نداره کسی که خیانت میکنه به همسرش،اون رو دوست داشته باشه ،که اگر داشت جلوی ...

خب یعنی فقط خیانت همسر خیانت میشه ؟؟

من الان دوست پسرم خیانت کرده یعنی خیانت حساب نمیشه؟

خواهش میکنم درست میفرماییدولی بعضیا همه رو دوست دارند مثال رل استارتره

باور بفرمایید اخه کلمه دوست داشتن نمیگنجه تو جمله،هوس بیمار جنسی ،بد ذات بودن اگه ادم باید ابصار شهوتش دستش باشه ،نه اینکه ابصار خودش دست شهوتش باشه ،در اینصورت وجدانن چه فرقی هست بین انسان به اصطلاح اشرف مخلوقات با گوسفند،دامدار ها تو سال یه قوچ (گوسفند نر)چند روز میندازن تو گله گوسفندا ماده ،قوچ میره تو گله هر ماده ای رو دید دوست داشت ،جفت گیری میکنه ،من رو ببخشید بی ادبی کردم ،ولی فکر کنم با این مثال ثابت کردم علمی مرد خاین رو با گوسفند،البته بدتر از گوسفند ،چون اون عذرش موجه هست حیوان هست عاطفه نداره مغز نداره،ولی ادم چی؟

ببخشید غلط املایی زیاد دارم میدونم