2777
2789
عنوان

جذب عشق با قانون جذب

87 بازدید | 11 پست

بچه ها کیل با قوانین الهی( قانون جذب) به کسی که دوسش داشتن و یا میخواستن با تمرینایی مثل بالا بردن حس لیاقت یا با تصویر سازی و حس داشتن به اون شخص رسیدن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط آدم هایی که تجربه شون رو توی کتاب ۴ اثر فلورانس خوندم اینجوری بودن😅 در واقعیت کسی نیست

من این کتاب رو‌ نخوندم تو کتاب ۴ اثر بلورانی راجع به جذب عشق نوشته؟

من این کتاب رو‌ نخوندم تو کتاب ۴ اثر بلورانی راجع به جذب عشق نوشته؟

آره توی کتاب چهار از فلورانس اسکاول شین ،در این مورد نوشته.

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
حتی جذب کسی که دوسش دارم؟

آره  کانالش هس تو تلگرام  اینقدر خوب همه چیز رو گفته    اصل راهتو نشونت میده من امتحان کردم رسیدم آشنامون امتحان کرد منتها اون خیلی درس اصولی به تموم  حرفای این فایل عمل کرد  معجزه کرد تو زندگیش  صورتش شد عین ماه  قبل اون خیلی قیافه عادی داش  شوهرش تک پسر مهندس پتروشیمی بزرگ شده آمریکا  براش خونه خرید ماشین خرید  الان دنبال گرفتن گرین کارت آمریکاس     اما سخته در هرلحظه رها سازی  ایمان راسخ داشتن و شاکر بودن و تربیت کامل ضمیر ناخود اگاهت  این آشنامون  حتی در بدترین  وحشناکترین شرایط بازم تک تک این موارد رو رعایت میکرد